1050 Ti 4 GB i7 7700 sistem Valorant ve CS:GO'da düşük performans vermesi ekran kartından mıdır?

İşletim sistemi
Windows 10
O sistemi 12K TL'ye satamaz. 17k TL'ye de ikinci elden gayet güzel sistem bulunur.

Antalya için konuşuyorum ben Antalya'da fiyatlar saçma olmuş ayrıca 17k ya güzel sistem bulur ama 1 2 aya elinde kalır (Antalya için tekrar ediyorum bak Antalya için konuşuyorum) genel olaraksa 17k ya Max 1660S R5 3600 sistem toplar.

Ekran kartı yükseltmek derdine çare olmayacak.

Neden olmasi işlemcisi iyi ekran kartı kötü sadece.

Antalya için konuşuyorum ben Antalya'da fiyatlar saçma olmuş ayrıca 17k ya güzel sistem bulur ama 1 2 aya elinde kalır (Antalya için tekrar ediyorum bak Antalya için konuşuyorum) genel olaraksa 17k ya Max 1660S R5 3600 sistem toplar.

O sistem 10k TL'ye toplanır dostum nediyorsun sen? 2 aya falanda elinde kalmaz gayet iyi yıllarca götürür.

Arkadaşın en mantıklı yapacağı hareket ekran kartı alması olur.

Tekrar izah ediyorum. 3600 ile 7700 dediğiniz işlemciler birbirine yakın işlemciler. Biri kardeşimde aktif kullanıyor 7700'ü. Ben ise 3600'den 5600'e yeni geçiş yapmış birisiyim. Satıp 3600 almak hiçbir işine yaramayacak :)

Son tavsiyem para biriktirip komple sistem değiştirmesidir. Buna da işlemci üzerinden başlamasıdır. FPS oyunları CPU odaklı oyunlardır. CS2 yeni motorla birlikte bu dediğime çok uymuyor ama nihayetinde CPU olmadan bu oyunları çeviremez. Haydi rastgelsin.

O sistem 10k TL'ye toplanır dostum nediyorsun sen? 2 aya falanda elinde kalmaz gayet iyi yıllarca götürür.

Arkadaşın en mantıklı yapacağı hareket ekran kartı alması olur.

Kanka 10k ya nerede 1660S topluyon kurban olayım söyle bizde toplayalım sen 2021 de kaldin galiba? Ayrica benim dediğim gibi işte ekran kartı alması yeterli.

Peki reisim sistemi komple satmaya kalksam ne kadar eder? Yani yeni bir sistem arkadaşların dediğine göre daha mantıklı gibi sanki.

6K TL falan eder. Ama bilmeyen biri bu sisteme 10k TL bile verir. Kazıklamak iyi bir şey değil önermem.

Kanka 10k ya nerede 1660S topluyon kurban olayım söyle bizde toplayalım sen 2021 de kaldin galiba? Ayrica benim dediğim gibi işte ekran kartı alması yeterli.

1660S ne kadar sanıyorsun sen? 3K TL eden kart.

R5 3600 2K TL'ye bulursun.

5k TL'ye rahatlıkla bulursun diğer parçaları.

6K TL falan eder. Ama bilmeyen biri bu sisteme 10k TL bile verir. Kazıklamak iyi bir şey değil önermem.

1660S ne kadar sanıyorsun sen? 3K TL eden kart.

R5 3600 2K TL'ye bulursun.

Bilmiyorum o kadar Antalya da 4K+ fiyatlardan başlıyor ben Antalya fiyatlarını verdim.

Bu arada 6K 1050 Ti sisteme az bu devirde adam beleşe satmış olur benim PC'ye şu an 9Kdan alıcı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı