1050 Ti alınır mı?

Gt820m'mi kullanıyorsunuz? 😐 bi aralar kullanmıştım karttan 6 yıl eski oyunda bile kasmıştı. :/
GT 20 (720-820 vs.) serileri performans odaklı kartları değildir NVIDIA markasının. GT 40 (740-840 vs.) daha performaslıdır. Zamanında çok insan gördüm biri 820 birisi 840 aralarında çok fark yoktur diyen. :) Tabi sonuç hüsran.

Gt820m'mi kullanıyorsunuz? 😐 bi aralar kullanmıştım karttan 6 yıl eski oyunda bile kasmıştı. :/
Maalesef. Lenovo z50-70 kullanıyorum. Ama o kadar da kötü değil ya :D Şu ara sadece LoL oynuyorum ve 1080p ultra ayarlarda(gölge kapalı) 58 FPS altına düşürmüyor. Ama 5 senelik laptop oldu inşallah bir masaüstü yapacağım.

Arkadaşlar ekran kartı almak istiyorum, i5 6500 işlemcim var ve almak istediğim Msi GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G 4GB GDDR5 128Bit. Sizce su anda alınır mı? Yeni nesil oyunlar için de istiyorum ya da yeniden mi sistem kurayım?
ROG Strix RX570 öneririm 1050Tİ'den daha ucuz ve %35 daha perfonmanslı.

AMD ekran kartı kullanan biziz öneriyoruz kullanmayan arkadaşlar kötülüyor. Durum bayağı bi komik açıkçası şu forumda eminseniz konuşun yardımcı olun ben bütün bilgisayarlarımda AMD ekran kartı kullandım 2. Sistemimdede hala AMD ekran kartı takık ve 7/24 çalışıyor o sistem bir kere Wattman hatası almamıştır. Milleti yanlış yönlendirmeyin hangisi fiyatina göre uygunsa hangisi daha iyiyse onu önerin gerisini arkadaşa bırakın.

1060'a 1500 verilir mi tamam örnek vericende biraz az salla fiyatıda inandırıcı ol. Şu anda 1150 TL'ye kutulu faturalı 1060 GAMING X buldum ben sahibindende. Bu arkadaş tam bir bütçe önermediği için bende ona göre cevap verdim tam bir bütçe verseydi bende ona göre alabileceği en mantıklı kartı söylerdim. Hepinizin ağzında işte aynı kelime ''Sende oldu diye herkeste olacak diye birşey yok'' bundan başka hiçbir savunmanız yok hepinizin ağzına bu laf yapışmış sakız gibi. Aynen hangi kart iyiyse o alınır RX5700XT alıpda ısınma sorunları, wattman sorunlarıyla kafayı yesin alan kişi, ama olsun nasıl olsa daha çok FPS veriyor hata vermesinin hiç bir önemi yok değil mi? Anti AMD 😀 Ben AMD'nin sadece ekran kartlarını önermiyorum işlemcileri gayet başarılı.

5700XT , Ryzen 5 3600 ısınma sorunu diye konu fazla ama nedense çevremde kimse böyle sorunlar çekmiyor ? Yani Rx590 almışsın daha iyi soğutmaya sahip olan Nitro modelini kullanmışsın kart 75 80 dereceye çıkıyor. Wattman hatası veriyor diyorsun. Ben Pulse kullanıyorum kartın maximum 75 derece olduğunu gördüm. O da Power Limit +10 ve full overclockla olmuştu. Genel olarak kartların hepsi aynı değil senin elindeki kartta sorun var. Arkadaşım Rx590 Nitro kullanıyor ve 60-70 derecede rahatça oynayabiliyor. Ayrıca Sahibinden 1150TL'ye Gtx1060 demişsin de demesine 2. El Gtx 1060 sıfır rx580 fiyatına geliyor. Bari şöyle diyeyim Anti Radeon

GT 20 (720-820 vs.) serileri performans odaklı kartları değildir NVIDIA markasının. GT 40 (740-840 vs.) daha performaslıdır. Zamanında çok insan gördüm biri 820 birisi 840 aralarında çok fark yoktur diyen. :) Tabi sonuç hüsran.
Gt820 ve 840da kullandım. Aradaki toplam fps farkı 5 ya da 10 öyle fazla bir miktar değil ama masaüstündeki 740'a falan bakarsak 2 karttanda üstün performans veriyor zaten.

Rx serinin sorunlu olduğu bilmiyorudum.
Saolun böylelikle listemden çıkti.
1050 alınır. Güzel ekran kartı.

RX serisi sorunlu bir kart değildir, sorunlu ürün deneyimi yaşayan ya da bu işlere tam hakim olmayan arkadaşlar önermiyor. 1050 ti bile alınmaz, bırakın 1050'yi. Eskidi artık. 1070-1080'e sözümüz yok. Daha altına düşen hayal kırıklığı yaşar Nvidia'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı