1050 Ti ne zaman oyunlarda yetersiz kalır?

1080p en düşük ayarlarda 60fps veremediği zaman yetersizdir. Minimum sistem gereksinimlerine göre tabi. Ama 30a kadar yolu var 🙂

1050 Ti yetersiz diyen arkadaşlar ben 2200G ile God of War 720p Low FSR açık 30-40FPS arası aldım nasıl yetersiz bir kart 1050 Ti?
İşte bu yüzden diyorum göreceli diye. Bana göre 30-40 FPS yetersizdir. 60 FPS ve üstü almak tercihim. Ama elbette hala oynatır mı, oynatır

1050 Ti yetersiz diyen arkadaşlar ben 2200G ile God of War 720p Low FSR açık 30-40FPS arası aldım nasıl yetersiz bir kart 1050 Ti?
İşte 720p benim gözlerimi mahvediyor mesela. 30-40fps oynamak istemiyorum. Sana yetiyor olabilir ama bana yetmiyor. O yüzden yetersiz kalmaktan kastın ne diye sordum.

İşte 720p benim gözlerimi mahvediyor mesela. 30-40FPS oynamak istemiyorum. Sana yetiyor olabilir ama bana yetmiyor. O yüzden yetersiz kalmaktan kastın ne diye sordum.

İşte bu yüzden diyorum göreceli diye. Bana göre 30-40 FPS yetersizdir. 60 FPS ve üstü almak tercihim. Ama elbette hala oynatır mı, oynatır

30-40 alan 1050 Ti değil zaten. Vega8 kartımla 30-40 alıyorum.

30-40 alan 1050 Ti değil zaten. Vega8 kartımla 30-40 alıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

God of War diğerlerine nispeten optimizasyonu daha iyi bir oyun ve ona rağmen bu FPS'leri görüyor...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

God of War diğerlerine nispeten optimizasyonu daha iyi bir oyun ve ona rağmen bu FPS'leri görüyor...

Saf güç olarak olabilir ancak FSR ile 50-60 aralığına çıkabilecek bir kart. Yetersiz değil yetersizleşmeye başlayan bir kart.

Saf güç olarak olabilir ancak FSR ile 50-60 aralığına çıkabilecek bir kart. Yetersiz değil yetersizleşmeye başlayan bir kart.
Bilemiyorum hocam. Bir ekran kartını ıkındırarak 50-60 FPS almaya zorluyorsanız o ekran kartı fikrimce bitmiştir. Herkese göre değişir. Ben 1050Ti alsam mutlu olmam, öyle söyliyim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı