YaparYeni çıkan oyunlarda kasma yapar mı anlamında demiştim.
İşte bu yüzden diyorum göreceli diye. Bana göre 30-40 FPS yetersizdir. 60 FPS ve üstü almak tercihim. Ama elbette hala oynatır mı, oynatır1050 Ti yetersiz diyen arkadaşlar ben 2200G ile God of War 720p Low FSR açık 30-40FPS arası aldım nasıl yetersiz bir kart 1050 Ti?
İşte 720p benim gözlerimi mahvediyor mesela. 30-40fps oynamak istemiyorum. Sana yetiyor olabilir ama bana yetmiyor. O yüzden yetersiz kalmaktan kastın ne diye sordum.1050 Ti yetersiz diyen arkadaşlar ben 2200G ile God of War 720p Low FSR açık 30-40FPS arası aldım nasıl yetersiz bir kart 1050 Ti?
İşte 720p benim gözlerimi mahvediyor mesela. 30-40FPS oynamak istemiyorum. Sana yetiyor olabilir ama bana yetmiyor. O yüzden yetersiz kalmaktan kastın ne diye sordum.
İşte bu yüzden diyorum göreceli diye. Bana göre 30-40 FPS yetersizdir. 60 FPS ve üstü almak tercihim. Ama elbette hala oynatır mı, oynatır
30-40 alan 1050 Ti değil zaten. Vega8 kartımla 30-40 alıyorum.
God of War diğerlerine nispeten optimizasyonu daha iyi bir oyun ve ona rağmen bu FPS'leri görüyor...
Bilemiyorum hocam. Bir ekran kartını ıkındırarak 50-60 FPS almaya zorluyorsanız o ekran kartı fikrimce bitmiştir. Herkese göre değişir. Ben 1050Ti alsam mutlu olmam, öyle söyliyimSaf güç olarak olabilir ancak FSR ile 50-60 aralığına çıkabilecek bir kart. Yetersiz değil yetersizleşmeye başlayan bir kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.