1050 Ti Sistem boştayken reset atıyor

Emreaktss

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım yük altında değilken reset atıyor. Saatlerce PUBG oynuyorum hiçbir şey olmuyor, ama internette takılırken (Youtube, Twitch vs), bilgisayar reset atıyor.
Steam'den download yapıyım diyorum, downloada bırakıp gidiyorum bilgisayarı, eh artık download bitmiştir diye geldiğimde bilgisayar reset atmış şekilde buluyorum. Bilgisayar kendisi boşta olunca reset atıyor yani.
Isı değerleri vs gayet normal çünkü PUBG, CS:GO falan oynarken 3-4 aydır bir kere olsun reset atmadı ama boşta atıyor.
Var mıdır bir çözümü arkadaşlar? Lütfen yardımcı olun.

Bu arada bilgisayarım 3.5 aylık yeni toplama bir bilgisayar.
  • i5 7600K
  • MSI 1050 Ti Gaming
  • H110M Pro
  • 8GB Kingston HyperX Black 2400MHz DDR4 RAM
  • Zalman Z3Plus
  • Dark Freezer X120

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım yük altında değilken reset atıyor. Saatlerce PUBG oynuyorum hiçbir şey olmuyor, ama internette takılırken (Youtube, Twitch vs), bilgisayar reset atıyor.
Steam'den download yapıyım diyorum, downloada bırakıp gidiyorum bilgisayarı, eh artık download bitmiştir diye geldiğimde bilgisayar reset atmış şekilde buluyorum. Bilgisayar kendisi boşta olunca reset atıyor yani.
Isı değerleri vs gayet normal çünkü PUBG, CS:GO falan oynarken 3-4 aydır bir kere olsun reset atmadı ama boşta atıyor.
Var mıdır bir çözümü arkadaşlar? Lütfen yardımcı olun.

Bu arada bilgisayarım 3.5 aylık yeni toplama bir bilgisayar.
  • i5 7600K
  • MSI 1050 Ti Gaming
  • H110M Pro
  • 8GB Kingston HyperX Black 2400MHz DDR4 RAM
  • Zalman Z3Plus
  • Dark Freezer X120
Sorunu çözdünüz mü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı