1050 Ti Sistemde SMBIOS'a Nasıl Girilir?

SMBIOS'dan versiyon değiştirmem gerekiyor sanırım ama hangi versiyonu yapmalıyım hangisini değiştirmeliyim bilemedim.

Windows'u falan yeniden indirip kurmam gerekecek, buraya kadar gelmişken dönmek istemiyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    146,5 KB · Görüntüleme: 45
Ekran kartı desteği yok, işlemcide de dahili yok kaldı ki olsa da uyumsuz olacak. High Sierra eskide kaldı da, ekran kartının desteği olmayan sürümü kurup ne yapsın?

Konu sahibi, Ryzen config ile deneme yapıyorsunuz değil mi? Eğer Ryzen ile yapmanıza rağmen aynı yerde takılıyorsanız SMBIOS'u iMac Pro1,1 yapmayı deneyin. (Clover imaj)SMBIOS düzenlemek için configinizi bu sitede açabilirsiniz:

Deniyorum hemen.
@Yiğit Gençer hocamın yeni hazırlamış olduğu OpenCore imajı ile dene bir de istersen.

Eğer bunu yapamazsam yarın onu deneyeceğim teşekkürler.

Yine olmadı. Doğru yerden değiştirdiğime emin değilim bakar mısınız? Windows gittiği için bu bilgisayardan, başka bir yere giremiyorum ama flash belleğe yükleyip buraya atabileceğim dosyalar için Windows kurulu bir bilgisayarım var.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 41
  • image.jpg
    202,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…