1050 Ti Sistemde SMBIOS'a Nasıl Girilir?

Secure Boot kapalı ve yeniden olmuyorsa aşağıdaki konuda olan imajı kullanarak yeniden deneme yapınız.

Bir de son olarak yine her şeyi silip bununla deneme yapar mısınız?

Nasıl teşekkür edeceğim inanın bilmiyorum, kafayı yemek üzereydim, çok teşekkür ederim çoook.
Sorun yok gibi duruyor şimdilik, yapmam gereken önemli bir şey var mı? Bir de bilgisayarı kapatırsam yeniden açtığımda direkt mac açılacak değil mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 58
Ekran kart vs. tanımlı mı?

Bilmiyorum nereden anlayabilirim?
Ekran kart vs. tanımlı mı?

Boot olayını nasıl USB'den flash belleğe geçireceğim şimdi?

İlk önce NVIDIA sürücülerinizi Terminal'e bu kodu girerek kurun:

Ardından USB'yi tekrar Windows'a takın. Pyhton'u sitesinden indirin. Kurduktan sonra bunu da indirin:

Sonrasında da EFI/OC/Drivers içerisinde bulunan OpenUsbKbDxe.efi'ı silin.
Bu adımın ardından config dosyanızı açın. Uygulama seçme kısmında ProperTree.bat'ı seçin. Gelen ekranda CTRL+R yapın. Bir ekran açılacak, klasör seçmenizi isteyecek. EFI/OC klasörüne girip klasörü seç deyin. Sonrasında da config dosyanızı kaydedip kapatın.

Sonrasında USB'siz boot için:

1.adımı deneyin sadece, olmazsa belirtin.

Aslında kendi EFI'mi paylaşacaktım fakat Ryzen 5 3600 ile kullanıyordum, size attığım Ryzen 7 1700 ile kullanılmış, o daha iyi olur diye düşünmüştüm. Bu adımlardan sonra 1 ufak işiniz daha kalacak, takıldığınız yerde belirtin.
Bilmiyorum nereden anlayabilirim?
Değil, dock saydam değil. Ek olarak Bu Mac Hakkında kısmından görebilirsiniz.

Ardından USB'yi tekrar Windows'a takın. Pyhton'u sitesinden indirin. Kurduktan sonra bunu da indirin:

Sonrasında da EFI/OC/Drivers içerisinde bulunan OpenUsbKbDxe. EFI'ı silin.
Bu adımın ardından Config dosyanızı açın. Uygulama seçme kısmında ProperTree.bat'ı seçin. Gelen ekranda CTRL+R yapın. Bir ekran açılacak, klasör seçmenizi isteyecek. EFI/OC klasörüne girip klasörü seç deyin. Sonrasında da Config dosyanızı kaydedip kapatın.

Sonrasında USB'siz Boot için:

Aslında kendi EFI'mi paylaşacaktım fakat Ryzen 5 3600 ile kullanıyordum, size attığım Ryzen 7 1700 ile kullanılmış, o daha iyi olur diye düşünmüştüm. Bu adımlardan sonra 1 ufak işiniz daha kalacak, takıldığınız yerde belirtin.

Tamamdır ben şimdi yatacağım, yarın devam edeceğim. Yarın tekrar yazarım tekrardan teşekkürler, iyi geceler.

Bu adımın ardından Config dosyanızı açın. Uygulama seçme kısmında ProperTree.bat'ı seçin. Gelen ekranda CTRL+R yapın. Bir ekran açılacak, klasör seçmenizi isteyecek. EFI/OC klasörüne girip klasörü seç deyin. Sonrasında da Config dosyanızı kaydedip kapatın.

Config dosyasını açma bölümünde takıldım. Uygulama seçme kısmında ProperTree'ye dair bir şey seçmeme izin vermiyor, acaba yanlış Config yerini mi açtım diyorum ama Config diye arattığımda bir sürü şey çıkıyor.

USB'siz Boot için olan kısımda da denedim ama olmadı, bu çıkıyor. Yani SSD'den açmaya çalıştığımda çıkıyor bu uyarı. Flaştan açabiliyorum yine.
Tamamdır ben şimdi yatacağım, yarın devam edeceğim. Yarın tekrar yazarım tekrardan teşekkürler, iyi geceler.
Config dosyasını açma bölümünde takıldım. Uygulama seçme kısmında proper treeye dair bir şey seçmeme izin vermiyor, acaba yanlış Config yerini mi açtım diyorum ama Config diye arattığımda bir sürü şey çıkıyor.

USB'siz Boot için olan kısımda da denedim ama olmadı, bu çıkıyor. Yani SSD'den açmaya çalıştığımda çıkıyor bu uyarı. Flaştan açabiliyorum yine.
Çok karıştı ya, Teamviewer yoluyla bağlanıp yardım edebilir misiniz acaba? Olmazsa tekrar Windows'u kuracağım artık çok bunaldım :(

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    172,1 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    194,8 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı