seray keskinkilinc
Decapat
SMBIOS'dan versiyon değiştirmem gerekiyor sanırım ama hangi versiyonu yapmalıyım hangisini değiştirmeliyim bilemedim.
Windows'u falan yeniden indirip kurmam gerekecek, buraya kadar gelmişken dönmek istemiyorum.
Bu sitenin imajını deniyorsun değil mi? Ayrıca o sisteme OpenCore Big Sur öneririm. Big Sur olmasa bile Catalina/Mojave kur. High Sierra eskide kaldı.
[OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
OpenCore: macOS Catalina 10.15.7 Intel & AMD Kurulum İmajı
AMD tabanlı sistemlerde yapmanız gereken BIOS ayarları; İlk olarak BIOS'da Optimize Defaults yapıp kaydedin. Secure Boot > Disabled/Other OS. IOMMU > Disabled. XCHCI > Enabled. Legacy USB > Disabled. Ayrıca sisteminizde UEFI devrede olduğuna emin olun. Intel tabanlı sistemlerde yapmanız...www.technopat.net
OpenCore: macOS Big Sur 11.7.4 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Windows'u falan yeniden indirip kurmam gerekecek, buraya kadar gelmişken dönmek istemiyorum.