1050 Ti Sistemde SMBIOS'a Nasıl Girilir?

USB'yi ona takıp EFI değiştirebilir misin? Verdiğim linkten RAR'ı indir. Ardından USB'deki Clover ve Boot klasörlerini sil. RAR'ın içindeki Boot ve OC klasörünü USB'ye at. Sonrasında OpenCore'a geçmiş olacaksın. Kurulumu tekrar denersin.

Github'dan alıp SMBIOS'u güncelledim:

OpenCore ile nasıl kurulum yapılır bilgin yoksa bu konumdaki kurulum görsellerini takip edebilirsin:

USB'yi ona takıp EFI değiştirebilir misin? Verdiğim linkten RAR'ı indir. Ardından USB'deki Clover ve Boot klasörlerini sil. RAR'ın içindeki Boot ve OC klasörünü USB'ye at. Sonrasında OpenCore'a geçmiş olacaksın. Kurulumu tekrar denersin.

GitHub'dan alıp SMBIOS'u güncelledim:

OpenCore ile nasıl kurulum yapılır bilgin yoksa bu konumdaki kurulum görsellerini takip edebilirsin:

Çok ama çok teşekkür ederim hemen deniyorum.

OpenCore dene bakalım.
AMD sistemlerde OpenCore kullanmak daha iyi olabilir.

Deniyorum şu an, haber edeceğim birazdan.

GitHub'dan alıp SMBIOS'u güncelledim:

EFI dosyasını silip sizin attıklarınızı attım flash belleğe ama bu sefer de Boot ekranı gelmiyor, siyah ekranda kalıyor PC. Acaba en baştan OpenCore'yi mi indirsem?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 44
Deniyorum şu an, haber edeceğim birazdan.

EFI dosyasını silip sizin attıklarınızı attım flash belleğe ama bu sefer de Boot ekranı gelmiyor, siyah ekranda kalıyor PC. Acaba en baştan OpenCore'yi mi indirsem?
BIOS'da Boot bölümünde UEFI USB Key Drive BBS Priorities kısmına bakar mısınız? 1 veya 3 falan yazıyor mu? KEAL_Extra, Library ve usr'yi silebilirsiniz.
@tristessehivernale hocamızın dediğini deneyin, yine de olmazsa imajı sıfırdan indir ve dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı