1050 Ti Sistemde SMBIOS'a Nasıl Girilir?

USB'yi Windows bilgisayara takıp direkt dediğim o dosyayı silin eğer silmediyseniz. Sonra bu config'i, USB'deki ile değiştirin. Ben sizin yerinize silip düzenledim, SMBIOS da yeniledim:

NVIDIA sürücülerinizi kurdunuz mu? O tamam mı? Şu an sistemde sadece macOS yok muydu?
 
USB'yi Windows bilgisayara takıp direkt dediğim o dosyayı silin eğer silmediyseniz. Sonra bu Config'i, USB'deki ile değiştirin. Ben sizin yerinize silip düzenledim, SMBIOS da yeniledim:

NVIDIA sürücülerinizi kurdunuz mu? O tamam mı? Şu an sistemde sadece macOS yok muydu?

Evet sadece macOS var. Evet NVIDIA'yı kurdum dediklerinizi aynen uygulayarak,”başarılı“ yazdı ama yine de olmuyor. Bir de internete bağlayamıyorum. Resmini attığım cihazın driverini indirdim ama çalışmıyor, ışığı yanmıyor. Başka bilgisayara taktığımda yanıyor ışığı.
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 26
  • image.jpg
    image.jpg
    291,6 KB · Görüntüleme: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu konuya bakar mısınız?
 
Bu konuya bakar mısınız?

Yükledim kurdum ama olmadı. Şu an ne internete bağlıyım, ne ekran kartını ayarlayabiliyorum ne de SSD'den çalıştırabiliyorum:(
 
Ekran kartı olmadı mı? Attığınız görsellerde olduğunu sanmıştım. İnternet için ethernet ile bağlanmayı denediniz mi? Bundan yanıt alamadım. Diskiniz kaç GB? Windows'un yanına kurarak yapsaydınız keşke, böylelikle işlemlerden sıkılmazdınız, boş vaktinizde uğraşırdınız.
 
Ekran kartı olmadı mı? Attığınız görsellerde olduğunu sanmıştım. İnternet için Ethernet ile bağlanmayı denediniz mi? Bundan yanıt alamadım. Diskiniz kaç GB? Windows'un yanına kurarak yapsaydınız keşke, böylelikle işlemlerden sıkılmazdınız, boş vaktinizde uğraşırdınız.

Oldu gibi gözüküyor aslında ama yine de yırtılmalar aşırı fazla, olmadığı belli yani. İnternet için kablom yok maalesef. SSD 120GB. Telefonumun internetini bağladım, App Store'dan bir şeyler indirmeye çalıştım ama hiçbirini indirmedi hata verdi. İnternetim bitince telefonun internetini kapatmak zorunda kaldım. Sanırım sorunlar bitmeyecek, vaz mı geçsem? Zaten Technopat hesabım da gitti :D:(
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı