1050Ti Satıp RX 570 Almak Mantıklı mı?

iyi bir fiyata satmışsınız alıcıya hayırlı olsun. Alacağınız performans %20-%30 arasında artacaktır fakat RX 570'in TDP değeri GTX 1050 Ti ye göre bir hayli yüksektir bilginiz olsun umarım PSUnuz yeterlidir 400W ise eğer değiştirmeniz gerekecek.
500W +80 sertifikalı PSU kullanıyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum.

Hepinize görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. 1050TI ekran kartımı 950 TL ye anlaştım ve satacağım. Üstüne ekleyip RX 570 4GB almaya karar verdim. RX 570 den beklentilerim, 1050TI'a kıyasla en azından biraz daha güçlü olması, ekran paylaşımında 1050TI'a göre daha çok perfromans göstermesiydi. Araştırmalarımı ve sizin de görüşlerinizi dikkate alarak, RX 570 almaya karar verdim. İ3 8100'üm var sanıyorum ki darboğaz olmayacak. Rahatça kullanmayı planlıyorum. İyi forumlar.
RX 570'te alınabilecek bir kart elbette. İyi bir karar vermişsiniz, RX 570 sizi yarı yolda bırakmaz.

Alırsa haberim olsunda 1080Ti'ı satıp RX570 alayım. 40'tan 80'e fırlayan performansmış anlıyorum (!)
1080Ti ile RX 570'i aynı yere koyacak kadar bu konuda bilgisiz olduğunuzu düşünüyorum.

Adamda 1050Ti var ve RX 570 evet, 40 FPS alıyorsa onu yaklaşık 80FPS yapar. (Darboğaz olmadığı sürece)

Yorumunuz gerçekten saçma.

Suanda 1050 ti kullandığım bilgisayardayım diğer bilgisayarda yanımda ondada 570 takılı resimde atabilirim hiç sorun değil ama arkadaşın biri uçmuş neymiş 2 kat fark varmış yalan vallahi yalan billahi yalan tallahi yalan tamam fark var ama 2 kat değil %20 ile %25 belki fark var o kadar. Abartmayın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı