Çözüldü 1060 6 GB Valhalla düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

GoexleEren

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
54
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1060 6GB
Anakart
MSİ H270 GAMİNG M3
İşlemci
İ5 7500
Selamlar, Assassin's Creed Valhalla oynuyorum. 2 haftadır orta ve yüksek aylar karışık +60 FPS falan alıyordum. Birden oyun aşırı geç açılmaya başladı, açılınca yükleme ekranı 15 dk sürmeye başladı. Oyun tamamen açılınca 10-15 FPS falan oluyor, bu sorun daha önce Far Cry 5 ve Assassin's Creed Odyssey de başıma gelmişti. Kendiliğinden düzeldiler, diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Sanırım Ubisoft oyunlarının bir olayı bu, yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim.
 
Bende de aynı sorun vardı benim de ekran kartım 1060 ve yabancılardan bir yöntem bulmuştum AC Valhalla için grafik ayarlarını arada kastığı için düşük ayarlara alma ayarların sistemin yettiği derecede yüksekte olsun ve oyunu ilk açtığında hikaye moduna girmeden önce oyunun ayarlar menüsünden benchmark testi yap sonra çık tekrardan yap ikinci benchmark testinde FPS'in arttığını ve dropların düzenlediğini gördüğünde direk oyundan çıkmadan hikaye moduna ana menüden gir ve oyna bende de aynı sorun olmuştu yabancı kanallardan bu yöntemi bulup denemiştim çözülmüştü ilk açtığımda 20 30 FPS alan oyun ikinci benchmarktan sonra 60 70 FPS'leri rahat gördü ve hiç kasmadan oyunu bitirebilmiştim nasıl etki ediyor neden oluyor bir fikrim yok ama ben bu şekilde çözdüm sende istersen deneyebilirsin.
Not: Her oyuna ilk girdiğinde yapman lazım benchmark testini bir de benchmark testini sonuna kadar beklemek zorunda değilsin biraz ilerledikten sonra yarısında çıkıp diğer benchmark testine girmen yeterli olacaktır.
 
Artı -1 Eksi

Geri
Yukarı