fatihwolfie
Hectopat
Açıkçası şuan 1792TL var kartımda, en azından cebime bir 50 lira kalsın hahahahaha.
Ne kadar ekmek o kadar köfte, adam akıllı bir kart istiyorsanız 1500 TL yetersiz.Açıkçası şuan 1792 TL var kartımda, en azından cebime bir 50 lira kalsın hahahahaha.
Açıkçası şu an 1792TL var kartımda, en azından cebime bir 50 lira kalsın hahahahaha.
Sorun orada zaten. Bu bütçelere canavar gibi B550 bulunabiliyor ama Intel tabanlı Z serisi işin içine girince öneri alanımız dar oluyor.Z490 A-PRO'nun VRM Tier listesinde oldukça başarılı sayılır fiyatına göre. Lakin 1500 TL'ye düzgün bir anakart da ne yazık ki yok.
Aynı şekilde düşünüyorum, önereceğim kartlardan bir tanesi Z490-A Pro idi.
Bence kalmasın...Açıkçası şuan 1792TL var kartımda, en azından cebime bir 50 lira kalsın. Hahahahaha.
BossBilişim'den uzak durun, hıyar gelse şükür edersiniz.Ürünü N11'den BossBilişim mağazası satıyor. Daha önce alışveriş yapmadığım bir mağaza. Bahsettiğiniz MSI Z490-A Pro modeli için konuşuyorum. 1742 lira. Cebime de tam 50 lira kalıyor. Buda bana Allah'ın bir lütfu sanırım. Eğer mağaza hakkında bir bilginiz varsa siparişimi geçeyim o zaman.
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ürünü N11'den BossBilişim mağazası satıyor. Daha önce alışveriş yapmadığım bir mağaza. Bahsettiğiniz MSI Z490-A PRO modeli için konuşuyorum. 1742 lira. Cebime de tam 50 lira kalıyor. Bu da bana Allah'ın bir lütfu sanırım. Eğer mağaza hakkında bir bilginiz varsa siparişimi geçeyim o zaman.
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.