1060'lı Sistem Toplama (Sipariş Verildi)

Dolar sabit kur 3 TL'den hesap edildiği için artı vatanın kazık fiyat politikasıda eklenince haliyle ortaya böyle fark çıkıyor. Garanti durumları parça içeriklerinde var. Hem ayrıca öyle bir intiba yaratılmış ki vatan hariç başka yerlerin ürünlerinin sanki garantisi yok bu düşünce baştan yanlış belirteyim.
Aynen öyle ben de dahil çoğu kişi Vatan harici bir yerden bilgisayar bileşeni almaya yanaşmıyor. Vatan'ı zorunluluktan seçiyorum açıkcası. Müşteri memnuniyeti dahil her şeyleri rezalet ötesi.

1) Ekran kartını RX 480 yapın çünkü monitörünüz freesync destekli daha iyi verim alırsınız.
2) O.C bir sistem yapmışsınız fakat sisteme eklediğiniz RAM hem CL16 değerinde hemde frekansı 2666 Mhz. CL değeri daha düşük ve 3000 Mhz üzeri bir RAM almanız daha iyi olur.
3) Anakart olarak bunu tavsiye ederim ;
Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K4 Intel Z170, SLI/ CrossFire X Fiyatı fiyat, kalite ve özellik olarak daha iyi bence.
4) Sisteme eklediğiniz Kasa + güç kaynağı + işemci soğutucu ortalama 1000 TL tutuyor ki bu bence çok fazla. Daha uygun modeller bulabilirsiniz.

Aynen öyle ben de dahil çoğu kişi Vatan harici bir yerden bilgisayar bileşeni almaya yanaşmıyor. Vatan'ı zorunluluktan seçiyorum açıkcası. Müşteri memnuniyeti dahil her şeyleri rezalet ötesi.
Dostum @CraZyNoMaD gibi arkadaşlar bu forum üzerinden bir çok kişiye pc tavsiyesi yapmıştır, yorumlarını dikkate almanı tavsiye ederim. Ben de arkadaş gibi düşünüyorum ve bilgisayarını vatan'dan toplamamanı öneriyorum. Sinerji, Ekseni, Teknobiyotik gibi yerlerden rahatlıkla alabilirsin.

Tekrardan söylicem, şu ekran kartı olayını birdaha düşün. GTX1070 alman yararına olacaktır. 6000TL'lik bütçeye 1060 koymak çok saçma.

@BERWAR @Chucker @altinkilici @Onur Saydam Yorumlarınız için teşekkürler ama bu bilgisayarda sadece oyun oynanmayacak. Ben aynı zamanda PS ve Maya gibi programlarla da uğraşıyorum ve çok fazla katman, panel olduğundan işlemciye binen yük çok fazla oluyor. Bunun sorunlarını kullandığım bilgisayarda defalarca kez yaşadım. Program donmaları çok fazla oldu ve bu sorunu birdaha yaşamak istemedim. Sizce yine de işlemciyi düşürüp ekran kartını 1070 yapmalı mıyım yoksa kalsın mı ?
Bende senin gibi Photoshop gibi programlarla uğraşıyorum i5 6500 kesinlikle yeterli 6600k alıp oc yaparsan da oldukca performanslı olur.

Herkese iyi günler. Sonunda uzun süredir planladığım sistemi topladım ve siparişini verdim. Ancak sizlere son kez danışmak istedim. Hala bazı şeyleri değiştirme şansım var çünkü ödemesi yapılmadı. Sistem hakkındaki fazla veya eksik fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. İyi günler, iyi çalışmalar. Eklemek istediğim son bir şey daha var. Daha önce defalarca kez sistem toplama videolarını izledim ve büyük ölçüde neyin nasıl yapılacağını biliyorum ancak yine de yardım almalı mıyım işler ne kadar ters gidebilir ?
İyide sistemde SSD yok ? 5 Bin liraya daha iyisi toplanabilirdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı