1066 MHz DDR3 RAM Yükseltme Önerisi

Anılhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptopa Kaspersky kurduktan sonra PC'de yoğun olduğum zamanlar kasma yapmaya başladı. 2+2 GB RAM mevcut, 8 yapmak istiyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcinin Desteklediği:
  • Max Memory Size: 8 GB
  • Memory Type: DDR3 800/1066 MHz
  • Max # of Memory Channels: 2
  • Max Memory Bandwidth: 17.1 GB
Cpu-z SPD Değerleri:
  • 4 Slot Mevcut
  • 2 Slot dolu 2 GB + 2 GB
  • CL: 8
  • Frequency: 533 MHz
  • Voltage: 1.50V
Sorularım:
  1. Max # of Memory Channels bu ve Max Memory Bandwidth nedir aydınlatabilir misiniz?
  2. Max memory size 8 GB derken tek slot için mi toplam mı?
  3. İnternetten DDR3 - 1066 MHz RAM baktığım zaman CL değerleri yazmıyor, önemli midir?
  4. Bu bilgiler ışığında tam olarak hangi tür RAM almam gerekli?
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama aynı soru işaretleri bende de var. Şu değerler,
İşlemcinin Desteklediği:
  • Max Memory Size: 8 GB
  • Memory Type: DDR3 800/1066 MHz
  • Max # of Memory Channels: 2
  • Max Memory Bandwidth: 17.1 GB
Cpu-z SPD Değerleri:
  • 4 Slot Mevcut
  • 2 Slot dolu 2 GB + 2 GB
  • CL: 8
  • Frequency: 533 MHz
  • Voltage: 1.50V
Birebir benim Laptopum LG r590-U ARW1BT ile aynı sanırım. Bende 2*2 4Gb tan 2*4 8GB a yükseltmek istiyorum rami. İki tane ram sipariş edeceğim anca piyasada 1600 ve ya 1333 ram ler daha uygun fiyatlı ve daha bulunabilir durumda.
Bilgisayarım için 2 tane aynı marka aynı değerde 1333 ya da 1600mhz ram alsam taksam çalışır mı ? 1066 da çalıştırması önemli değil 1600 de 1333 de taksam 1066 da çalıştırsa bile problem değil. Bir de çalıştıracağını var sayarsak o.c denilen işlemi yapmaya uygun mu acaba bilgisayarım.
Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı