1080 Ti vs RTX 2080

Oyun ve film izlemek için yapıyorum sistemi, i7 8700K mevcut ve 2K monitör kullanacağım. Daha iyi performans FPS, görüntü vs almak için hangi kartı tercih etmeliyim sizce?

RTX 2080
GTX 1080 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi modelini tercih etmeliyim sizce RTX 2080'in? MSI Gaming X RTX 2080 mi? Gigabyte 2080 mi? Asus Strix 2080 mi?
Hepsi aynı, bütçenize uygun olanı alın. Bütçe sıkıntınız yoksa tabiki tasarımı en iyi olanı tercih edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hangi modelini tercih etmeliyim sizce RTX 2080'in? MSI Gaming X RTX 2080 mi? Gigabyte 2080 mi? Asus Strix 2080 mi?
Hangisi ucuzsa o fakat ben Gaming X Trio modelini çok beğendim görünüş ve kutu içeriği açısından tercih sizin kart gayet büyük ve ağır bir kart o sebepten alacağınız kasayı da kaliteli seçmenizde fayda var Gaming X Trio modelinden destek çubuğu gibi her şeyi düşünerek göndermişler

RTX 2080 almak şu an mantıklı değil. Çoğu GTX 1080 Ti kullanıcısı RTX almak için kartlarını satılığa çıkartıyor. Fiyatları ise çok güzel aralıklarda sıfırına göre. İyi bir araştırma yaparsan 4.000 TL bandında GTX 1080 Ti bulman mümkün. Bence araştır. RTX 2080 hala sorunlu olan bir kart güncelleme ile halledilecek olsa bile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı