1080p 144 Hz Monitör Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistemimde Ryzen 5 3600 işlemci, GTX 1060 ekran kartı, 16 GB 3200 MHz RAM bulunmakta. Halihazırda Link'te bulunan monitörü kullanmaktayım. Bu kullandığım monitörü ikinci monitör yapıp, yanına 144 Hz bir monitör almayı planlıyorum.

Tabi bu ekran kartı ile bir çoğunuz gibi ben de bir çok oyunda 144 FPS alamayacağımı biliyorum. Ancak sadece o tazeleme hızının getireceği yeniliği merak ettiğim için böyle bir işe kalkışıyorum.
Ekran kartını da yakın bir zamanda Galax RTX 2060 modeli ile değiştirmeyi planlıyorum. Aklımda bulunan monitörler sırasıyla;

Bütçem 1400 TL'ye kadar çıkabilir. Sizin de farklı önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Şimdiden teşekkürler.

ViewSonic'in bu monitörünü bende kullanıyorum, almanı öneririm.
İtopya yorumlarında "Monitörün görünüşü çok hoş gerçekten fiyatını hak ediyor, tek sorunu Youtube ve Twitch'te monitörde HCDP desteği olmadığından dolayı görüntü kalitesiz ama izlenebiliyor. Film izleyemiyorsunuz bu arada Netflix'ten. " böyle bir şey gördüm. Sizce ne kadar doğru ?
Eğer 1500 TL gibi bir bütçe çıkabilirseniz;
VA panel olması yüzünden AOC daha kaliteli sayılmaz mı sizin önerdiğinizden ?

AOC 24” monitör öneririm. FreeSync özelliği olan başka bir monitör de tercih edebilirsiniz ama AOC tasarım olarak daha hoş duruyor. (Kendi fikrim)

1 Aydır kullanıyorum herhangi bir ölü pixel, şık sızması vb. olaylar yaşamadım.İçiniz rahat olabilir.
Baktım da İtopya üzerinden taksit alınca oldukça fazla fark alınıyor. Hepsiburada üzerinden farklı seçeneklere bakacağım artık. ViewSonic VX2458-C-mhd 24" alacağım gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı