1080P 144Hz monitör mü 1440P 60Hz monitör mü?

Hocam selamlar. Beni hatırladınız mı bilemem ama, RX 5700'de 1440 x 2160 çözünürlükte güzel performans alıyorsunuz. Sistemimiz aynı, ekran kartı markamız farklı. Benim ekran kartımda şu an sorun var, Freesync açınca oyunlarda dalgalanma oluyor, şu an kapalı ama tarayıcı da anlık çizgiler çıkıyor. O 2100₺ olan Samsung monitör için konuşuyorum. Sorunuz varsa cevaplarım :).
Hocam benim bir konu vardı açtığım ama oraya bir baksan benim oralar karışık yeni PC alacağım valla ne yapacağımı şaşırdım

23.8 INCH ekranda 2K bana göre gereksiz. 2K için en azından 27 INCH olmalı.

Sisteminize göre ekran kartınızın performansına videolardan bakabilirsiniz. Oynadığınız oyunları aratın sisteminizin 2K performanslarına bakın. İleriye dönük düşünüyorsanız ve sistemi güncellerim diye de düşünüyorsanız mantıklı olabilir.

Hocam selamlar. Beni hatırladınız mı bilemem ama, RX 5700'de 1440 x 2160 çözünürlükte güzel performans alıyorsunuz. Sistemimiz aynı, ekran kartı markamız farklı. Benim ekran kartımda şu an sorun var, Freesync açınca oyunlarda dalgalanma oluyor, şu an kapalı ama tarayıcı da anlık çizgiler çıkıyor. O 2100₺ olan Samsung monitör için konuşuyorum. Sorunuz varsa cevaplarım :).
Hocam benim bir konu vardı açtığım ama benim oralar karıştı bir el atsan sana zahmet

Çok daha net bir görüntü olmaz mı 24 inç 1440p ekranda? Öyle olacağını düşündüğüm için 2K olan modeli istiyorum açıkçası.

Hepsiburadaki 2K çözünürlükteki monitör listesindeki sayılara bakabilirsiniz. Ne kadar az olduğunu göreceksiniz çünkü tercih edilmiyor. Çünkü 24 INCH'de 1080p gayet yeterli. 2K'nın hakkını ancak 27 ve üzerinde alabileceğinizi düşünüyorum.

Screenshot_2.png

Çok daha net bir görüntü olmaz mı 24 inç 1440p ekranda? Öyle olacağını düşündüğüm için 2K olan modeli istiyorum açıkçası.
Bir farkını görmen için arkadaş doğru söylüyor 2K için en az bi 27 lazım çünkü 27 ve sonrasında pikselleri sayarsın detaylı bakarsan bir yerden sonra ben bunu diyorum ama full HD bir monitör almak zorundayım 27” iyi mi değil ama ps4 full HD destekliyor aynı zamanda PC için de bir şekilde kullanacağım artık

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı