1080p 60Hz Ekran İçin PS4 Pro Alınır mı?

Bende 1080p 60Hz ekran var. Sizce PS4 Pro alırsam boşa para vermiş olur muyum?

İkinci el al. Ben olsam alırdım. Çünkü normal PS4 FPS düşüşlerine uğruyor Just Cause 3 gibi oyunlarda. PS4 Pro'da Boost Mode var. Yani ben kullanmadım ama hep kullanmak istedim. Ben alırdım ikinci el alırdım ama sıfıra o kadar para verilmez o kadar para vereceğime gider PC toplarım. Boost Mode en azından işe yarıyor biraz. 15 değilde en aşağı 25'e falan düşüyor çok patlamalı alanlarda.
PS4 2. el olmadığı sürece boşuna yatırım ve evet boşa para vermiş olursun.

Hocam isminize hayranım bu arada. :D

Son düzenleme:
İkinci el al. Ben olsam alırdım. Çünkü normal PS4 FPS düşüşlerine uğruyor Just Cause 3 gibi oyunlarda. PS4 Pro'da Boost Mode var. Yani ben kullanmadım ama hep kullanmak istedim. Ben alırdım ikinci el alırdım ama sıfıra o kadar para verilmez o kadar para vereceğime gider PC toplarım. Boost Mode en azından işe yarıyor biraz. 15 değilde en aşağı 25'e falan düşüyor çok patlamalı alanlarda.

Hocam isminize hayranım bu arada. :D
Ribozom asıl ismim, Cıstırgo CS:GO haberlere çıktığı dönemde demişlerdi, Sucuk bu ismi yazarken karnım acıktığı için yazdım [emoji3]

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı