Kesinlikle 24 öneriyorum. daha önce 27 alıp pişman olan çok tanıdığım var ve genelde hem büyüklük hem de 1080p oyunlarda pikselleşmeden müzdaripler. Düşük giriş gecikmeli ve HZ değeri yüksek 1080p 24 inch bir monitör işini görücektir 

Önerebileceğiniz monitör var mı?
28" kullanıyorum. Piksel görme gibi aşırı dikkatimi çeken bir durum yaşamadım. Film izlerken zevkli oluyor büyük olması(öğrenci evindeyiz televizyon yok).
Öğrenci evinde 28” monitör28" kullanıyorum. Piksel görme gibi aşırı dikkatimi çeken bir durum yaşamadım. Film izlerken zevkli oluyor büyük olması(öğrenci evindeyiz televizyon yok).
27 inç monitörlerde ideal olan çözünürlükler 1440p/2160p'dir.
Tercih meselesi sonuç itibari ile. Ben hem konsol hem de PC'de kullanıyorum. 28 inç ve 4K ikilisinden oldukça memnunum. Sadece konsol ile kullanmak için tercih edecek olsaydım 32 inç 4K seçeneğini de düşünürdüm elbette.Ben sürekli mesaj atıyorum bu konuya. Kusuruma bakmayın. 27 inç, 4K'da ölçeklendirme yapmak gerekiyor. 2K'da bile benim yaşıma göre biraz küçük kalıyor her şey. Bence 24 1, 27 2, 32 4K güzel çözünürlükler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.