Herkes saçma saçma FPS düşüyor yazmış.Düşüyorda 2k aldı diye 1080p oynayamıyor mu?Gelecekte oynayamadığı zaman ayar kısar.
Naçizane tavsiyem 2 monitör al biri 2K diğeri 1080p olsun rekabetçi oynarken 1080p kullanırsın tabii imkan dahilindeyse yoksa 2K al geç bence.
5070 rahatça 4K kaldırabilecek bir kart.
Soruna gelecek olursam ben 240 Hz 1080p birinci monitör, 4K 144 Hz ikinci monitör kullanmayı daha mantıklı buluyorum.
4K alacağın monitör 32 inch veya bir büyüğü olabilir. Onu ana ekranın yaparsın. Rekabetçi oyunlarda 1080p 240 Hz olana geçersin. 240 üstü yok bu arada 360 ile farkları fark edilemez.
İki ekran her Setup'ta şart bana göre.
Herkes saçma saçma FPS düşüyor yazmış. Düşüyorda 2K aldı diye 1080p oynayamıyor mu? Gelecekte oynayamadığı zaman ayar kısar.
4K biraz gereksiz benim için zaten hikayeli oyun oynamayalı da çok oldu daha çok rekabetçi oyunlar oynadığım için ne kadar peformans o kadar iyi benim için.
2K monitörde 1080P'ye alınca hem görüntü çamur oluyor hem de performans düşüyor.
Hocam 1080P'ye alınca performans nasıl düşüyor? Bilmediğim için soruyorum bende 2K monitör kullandım bir ara 1080P'ye alınca görüntü normal 1080P'den kötü oluyordu(çok bir fark da yoktu.)Ama FPS de artış oluyordu. Ms veya ghosting de ben fark etmedim ama artış varsa o zaman haklı olabilirsiniz.
Şu anki monitörüm 2K ve 1080e çekince PUBG gibi oyunlarda ekran kartını kullanmadığı için FPS düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.