- Makaleler
- 7
Daha fazla
Teşekkür ederim açıklamaların için, teknik detaylara hakim olmadığım ve daha önce de IPS kullandığım için yine IPS düşünüyorum. Dediğinizde haklı olabilirsiniz ama aklımı daha da bulandırmak istemiyorumdediğiniz gibi çok fazla yorum var ve daha çok kafa karıştırıyor. Kimisi VA'nın yüzüne bakılmaz diyor, kimisi kaliteli VA IPS'ten iyi diyor. O zaman sanırım yine 2K almalıyım
Amazon'dan alacağım ama monitör pek yok o yüzden düşündüm 1080p alırsam belki seçeneğim artar diye.
VA alınmaz diyenler sadece ezbere konuşuyor. Hadi bende IPS alınmaz diyorum? Sebepte söylemiyorum çoğu kişinin yaptığı gibi. Ne anladık bu işten? Ben size gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Zoraki IPS alacaksanız attığım monitörü alabilirsiniz. Hem incelemeleri olumlu hem de kullanıcı yorumları olumlu. Gerçi aynı şekilde incelemesi ve yorumları iyi olan iki tane VA panelde attım ama algı oluşturulduğu için kafanızın karışması normal.
Neyse seçim size kalmış. İster incelemesi ve kullanıcı yorumu iyi olan attığım modellerden birini alın ister rastgele Amazon'dan, Hepsiburada'dan alın. Sonuçta kullanacak olan sizsiniz.