1080p vs 1440p

Merhaba, iyi akşamlar. Monitörden memnun kaldınız mı?

Merhaba, ASUS VG27AQ3A ve MSI G272QPF E2 iade ettim.
Şu an MSI G274QPF E2 modelini kullanıyorum.
Açıkçası diğer MSI modelindeki gibi biraz nemli geldi ve ışık sızması var.
Ghosting var mı çok anlayamadım. Monitör konusunda çok mağdur oldum.
Monitörlerden de anlamıyorum, son 1 gün kaldı iade için ama başka monitör yok.
Bence bir monitör alacaksanız satıcı ve gönderen Amazon olsun, 1 ay kullanın. Beğenmezseniz direkt iade alıyorlar. Hatta ev adresiniz uygunsa, iade için kolay gelsin seçersen evden alırlar.

Ekran kartınız ucu ucunada olsa 2kyı kurtarıyor ve çoğu oyunu yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.

Anladım, yani MSI G274QPF E2 modelinden devam mı edeceksiniz?

Ekran kartınız ucu ucunada olsa 2K'yı kurtarıyor ve çoğu oyunu yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.

Evet 1 ay önce konuyu açmıştım fakat bütçe o ara pek uygun değildi şimdi bütçe var da monitör konusunda kararsız kaldım.

Evet 1 ay önce konuyu açmıştım fakat bütçe o ara pek uygun değildi şimdi bütçe var da monitör konusunda kararsız kaldım.

Şu an Amazon'un kendisi satmadığı için değişim yapamıyorum.
İade edersem karşılığında alabileceğim bir şey yok.
Açıkçası gelen monitörde ghosting, ışık sızması vb. bir şey yoksa o monitör iyidir bence.
Alacağınız monitörün paneli güzel olsun, zaten belli başlı modeller öneriliyor.
Örneğin bu bütçede Philips ve AOC modeller daha çok öneriliyor fakat Amazon'un kendisi sattığı için ASUS'ya da MSI kaliteli bulduğunuz bir ürünü tercih edin bence Prime indirim kovalayıp.
3. sefer de tekrar iade değişimle uğraşmak istemediğim için sanırım devam edeceğim :( son 1 kaldı zaten, yine de sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Daha önce monitör kullanmadım, dediğim gibi monitör iyi olsa bile size gelen de ghosting, ışık sızması vb. var mı önemli olan bu bence. ama iade değişim için canınızı hiç sıkmayın.
Satıcı amazon olsun kafanız rahat olsun bence.

Fantastik Türk diye bir arkadaş vardı, birçok kişi de MSI G274QPF e2'yi en iyi olmasa da ilk 4'e koyuyor bu bütçede. Philips daha önde bir modeli vardı. Monitör iade değişim yapılması çok normal olan bir şey olduğu için sorunsuz olması iyi bir şey olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı