11 bin TL İş için 17" güçlü laptop tavsiyesi

Bütçe
10-11 bin TL
Yani kimse kusura bakmasın ama 10klık ekran kartsız laptop önermişler hocam biz çöp önermedik bizde 10. nesil i7 önerdik. Aynı işlemi yapacak ikisi de 1000 TL verip daha iyisini almak varken o çöp Lenovo'lar neye anlamadım vallahi bu adam hiç mi grafik tasarım yapmayacak hiç mi ileride güncellemek için satmayacak laptopu RTX laptop satmak nerede o saçma sapan laptopları satmak nerede.

Hocam siz beni anladığınız için teşekkürler arkadaşlara 2 saattir söylüyorum ama anlamadılar.

Yani kimse kusura bakmasın ama 10klık ekran kartsız laptop önermişler hocam biz çöp önermedik bizde 10. nesil i7 önerdik. Aynı işlemi yapacak ikisi de 1000 TL verip daha iyisini almak varken o çöp Lenovo'lar neye anlamadım vallahi bu adam hiç mi grafik tasarım yapmayacak hiç mi ileride güncellemek için satmayacak laptopu RTX laptop satmak nerede o saçma sapan laptopları satmak nerede.

Aynen kardeşim, adam borsayı bırakıp aniden grafik tasarıma başlayacak. Siz su niyetine ne içiyorsunuz anlamıyorum. Eğer adam grafik tasarım yapacağını söylese, ona göre önerirdik. Biraz kitap okuma ve araştırmayla düzelir bu durumunuz.

Aynen kardeşim, adam borsayı bırakıp aniden grafik tasarıma başlayacak. Siz su niyetine ne içiyorsunuz anlamıyorum. Eğer adam grafik tasarım yapacağını söylese, ona göre önerirdik. Biraz kitap okuma ve araştırmayla düzelir bu durumunuz.

Arkadaşım bütçe fazla diye 1650 Ti değmez diye önerdik RTX.

Doğru karar kardeşim, adam işini yaparken aynı zamanda doğalgaz parası vermesine gerek kalmaz.

Ne alaka Monster kötü bir marka değil siz kötülüyorsunuz markayı ısınmı problemine gelirse hiç kimse Turbo mod açmıyor gelmiş burada kasa yandı diyor gerçekten konik bir durum.

Ne alaka Monster kötü bir marka değil siz kötülüyorsunuz markayı ısınmı problemine gelirse hiç kimse Turbo mod açmıyor gelmiş burada kasa yandı diyor gerçekten komik bir durum.

Tamamdır canım benim, kendine bilgisayar alacağın zaman istediğin markayı alabilirsin. Burada insanların başını yakma.

Ne alaka Monster kötü bir marka değil siz kötülüyorsunuz markayı ısınmı problemine gelirse hiç kimse Turbo mod açmıyor gelmiş burada kasa yandı diyor gerçekten konik bir durum.
Turbo mod açınca evde elektrik süpürgesi çalışsa duymuyorsun. İmzamdaki cihazı kullanıyorum. Bazen YouTube'da video izlerken bile pistin başından görünüyor kendisi.
@İntelAtomBomb52 fikirler uyuşmasa da zamanınızı ayırdığınız ve ilginiz için teşekkürler.

Yarın sabaha kadar bekleyeceğim, belki gözden kaçanlar olmuştur ve başka öneriler gelir diye. Gelmezse de @emircanunlts'in önerilerinden birini alacağız muhtemelen.

Hocam uzun ömür için h serisi işlemciye bakın derim, taşınabilirlik anlamında daha zayıflardır ama performans olarak iyilerdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı