11. sınıf açık lise ve ders seçme mantığı nasıl işliyor?

• Konuyu başlatan Coda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.125

Coda

Hectopat
Merhaba açık liseye geçtim ve 11. sınıfım ama ders seçme ve kredi mantığını tam anlamadım, ayrıntılı anlatabilecek var mı? Toplam 162 kredim varmış. @333365

Son düzenleme:
170 krediye ulaşman gerekiyor dönem sonu geçebilmen için, dersleri kendine göre seçiyorsun ama sen daha çok yüksek puanlı dersleri seçmeye çalış ve eğer ekonomi vs. ilgin varsa iktisat gibi alanları seçmeni öneririm ben başkasına seçtirttim bana istemediğim derslerden birisi olan kuran-i kerimi seçti eşşek kırtasiyeci.

170 krediye ulaşman gerekiyor dönem sonu geçebilmen için, dersleri kendine göre seçiyorsun ama sen daha çok yüksek puanlı dersleri seçmeye çalış ve eğer ekonomi vs. ilgin varsa iktisat gibi alanları seçmeni öneririm ben başkasına seçtirttim bana istemediğim derslerden birisi olan kuran-i kerimi seçti eşşek kırtasiyeci.
162 kredim varmış ve kalan 13 zorunlu dersim varmış. Şimdi ben istersem coğrafyayı seçmeyebiliyor muyum? Zorunlu dersleri seçmem mi gerekiyor?

Hocam ben yarın geçicem açığa. Açık lisede kalma söz konusu var mı ben daha kredimi bilmiyorum. 11. sınıf sayısal öğrenciyim zorunlu derslerin hepsini seçtiğimde ders kalırsa seçmeli ders seçmeli miyim bana artısı olur mu açıklarsanız çok sevinirim.

Hocam ben yarın geçicem açığa. Açık lisede kalma söz konusu var mı ben daha kredimi bilmiyorum. 11. sınıf sayısal öğrenciyim zorunlu derslerin hepsini seçtiğimde ders kalırsa seçmeli ders seçmeli miyim bana artısı olur mu açıklarsanız çok sevinirim.
Yok, zaten kolay bir şey eğer yeterince krediye ulaşamazsan tekrarlamak zorundasın diye biliyorum, ortalama notlarımın lisede 15 20 olmasına rağmen Açık lisede kalmamıştım.

Sadece sözel dersler var okulda görmediğim İnkılap Tarihi dersi de var hangi dersen nereye kadar çıkacağını nerden bileceğiz bu konu hakkında fikriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı