11. sınıf kaynak önerisi

silence2

Picopat
Daha fazla  
Sizce nasıl bir çalışma programı yapmalıyım?
Ve bana hangi kaynakları önerirsiniz?
Sizce soru bankası mı daha iyi olur veya konu anlatımlı kitaptan mı çalışmak?
Önereceğiniz yayınların yanına içerdiği soruların seviyesini yazarsanız sevinirim.
Örnek: Kolay orta zor.
Şimdiden yazıcağınız cevaplar için teşekkür ederim.

Seviyenizi söylemeden kolay/orta/zor ayrımı yapmamız imkansız.
Kişiden kişiye değişir kolaylık kavramı.

Örnek olarak şöyle bir video görmüştüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örnek olarak şöyle bir video görmüştüm:

Ve bu.

Hocam mesela hiç TYT denemesi çözdünüz mü? Çözdüyseniz kaç doğru yaptınız eğer hiç çözmediyseniz seviyenizi biliyor musunuz yine de? Eğer seviyeniz düşükse TYT için sıfırdan Antremanlarla Matematik 1 den bir başlayın derim güzel bir temel oturtursunuz ardından 2. kitabı bitirin sonra Bilgi sarmal gibi biraz daha orta seviye kaynaklara geçiş yapın ancak bu konuda bence @333365 daha doğru ve nokta atışı bilgi verir gibi, ben de 11. sınıfa yeni geçtim ve kendi tecrübelerimi paylaştım.

Merhabalar,
Öncelikle attığın ikinci video hakkında bir fikrim yok ancak Gri Koç denilen elemandan uzak durmanı öneririm. 3 sene mezuna kalıp biyoloji kazanan birisi kendisi. Böyle bir adamın koçluk yapmasını açıkçası doğru bulmuyorum.
Öncelikle TYT'den kaç net yapıyorsun, AYT'den de hangi kısımdan gireceksin? Bunları bir belirtebilir misin?

Merhabalar,
Öncelikle attığın ikinci video hakkında bir fikrim yok ancak gri koç denilen elemandan uzak durmanı öneririm. 3 sene mezuna kalıp biyoloji kazanan birisi kendisi. Böyle bir adamın koçluk yapmasını açıkçası doğru bulmuyorum.
Öncelikle TYT'den kaç net yapıyorsun, AYT'den de hangi kısımdan gireceksin? Bunları bir belirtebilir misin?

Daha hiç TYT denemesi vs çözmedim ve AYT'den de hangi kısımdan gireceğimi de daha belirlemedim. Ne yapacağım konusunda aşırı kararsız bir durumdayım ondan dolayı en azından biraz fikir alıp nereden başlamam gerektiğini bulmam gerektiğini düşündüm...

@silence2, Anlıyorum. Sayısal kısımdan girmeniz gerekiyor, hemşirelik sayısaldan alıyor. Size önerim şu olacaktır. Benim Hocam diye bir YouTube kanalı var, o YouTube kanalının içerikleri çok kalitelidir. O kanaldan İlyas Güneş ve Kadir Gümüş isimli iki öğretmen var. Türkçe ve Matematiğe oradan çalışmanı öneririm, gerçekten kaliteli öğretmenlerdir. Matematik temelin ne durumda, bilemiyorum. Matematik için önerim Aktif Matematik isimli bir kitap var, onu en kısa sürede bitirirsen ufak da olsa bir temel atarsın. Kolay bir kitaptır. Türkçe için de Bilgi Sarmal öneriyorum hatta Bilgi Sarmal yayınlarının her kitabını öneririm, gerçekten sağlam kitaptır. Bilgi Sarmal'da kolay-orta-zor arası bir kitap, her şeyi içeriyor.

11.sınıfta TYT'yi iyi bitirirsen, 12.sınıfta çok rahat edersin. 12.sınıfta da AYT konularına yoğunlaşabilirsin ama 11.sınıfa TYT'yi çok iyi bitir. 12.sınıfta TYT adına sadece deneme yaparsın.

@silence2, anlıyorum. Sayısal kısımdan girmeniz gerekiyor, hemşirelik sayısaldan alıyor. Size önerim şu olacaktır. Benim hocam diye bir YouTube kanalı var, o YouTube kanalının içerikleri çok kalitelidir. O kanaldan ilyas güneş ve kadir gümüş isimli iki öğretmen var. Türkçe ve matematiğe oradan çalışmanı öneririm, gerçekten kaliteli öğretmenlerdir. Matematik temelin ne durumda, bilemiyorum. Matematik için önerim aktif matematik isimli bir kitap var, onu en kısa sürede bitirirsen ufak da olsa bir temel atarsın. Kolay bir kitaptır. Türkçe için de bilgi sarmal öneriyorum hatta bilgi sarmal yayınlarının her kitabını öneririm, gerçekten sağlam kitaptır. Bilgi Sarmal'da kolay-orta-zor arası bir kitap, her şeyi içeriyor.

11.sınıfta TYT'yi iyi bitirirsen, 12.sınıfta çok rahat edersin. 12.sınıfta da AYT konularına yoğunlaşabilirsin ama 11.sınıfa TYT'yi çok iyi bitir. 12.sınıfta TYT adına sadece deneme yaparsın.

Tamam, çok teşekkür ederim. Bir planımın olması az da olsa stresimi azaltıyor.
Ve Aktif Matematik dediğiniz kitap bu galiba: Aktif Matematik 0 dan Başlayanlara Aktif Öğrenme Yayınları Fiyatları ve Özellikleri. Bu kitabın aynısı bende var, daha önce hiç çözmedim ama doğru kitap, değil mi?
Ve Benim Hocam kanalına bakacağım, ondan yan alternatif olarak da Tonguç diye bir YouTube kanalı var. Onu önerir misiniz, iyi bir kanal mı?
@@333365, son attığım yoruma bakar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı