11. sınıf kaynak önerisi

@silence2 Merhabalar,
Bildirim düşmemiş, kusuruma bakmayın. Evet, dediğim kitap o. Tonguç yayınlarını genel tekrar videoları için önerebilirim, genel tekrar videoları iyi oluyor.

@silence2 merhabalar,
Bildirim düşmemiş, kusuruma bakmayın. Evet, dediğim kitap o. Tonguç yayınlarını genel tekrar videoları için önerebilirim, genel tekrar videoları iyi oluyor.

Tamamdır çok teşekkür ederim aklımda başka bir soru yok ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldu bu :D

@silence2, Anlıyorum. Sayısal kısımdan girmeniz gerekiyor, hemşirelik sayısaldan alıyor. Size önerim şu olacaktır. Benim Hocam diye bir YouTube kanalı var, o YouTube kanalının içerikleri çok kalitelidir. O kanaldan İlyas Güneş ve Kadir Gümüş isimli iki öğretmen var. Türkçe ve Matematiğe oradan çalışmanı öneririm, gerçekten kaliteli öğretmenlerdir. Matematik temelin ne durumda, bilemiyorum. Matematik için önerim Aktif Matematik isimli bir kitap var, onu en kısa sürede bitirirsen ufak da olsa bir temel atarsın. Kolay bir kitaptır. Türkçe için de Bilgi Sarmal öneriyorum hatta Bilgi Sarmal yayınlarının her kitabını öneririm, gerçekten sağlam kitaptır. Bilgi Sarmal'da kolay-orta-zor arası bir kitap, her şeyi içeriyor.

11.sınıfta TYT'yi iyi bitirirsen, 12.sınıfta çok rahat edersin. 12.sınıfta da AYT konularına yoğunlaşabilirsin ama 11.sınıfa TYT'yi çok iyi bitir. 12.sınıfta TYT adına sadece deneme yaparsın.

Hocam biraz konu eski ama önerdiğiniz kaynaklar hala geçerli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı