11. sınıf sayısal derslerin zorluk seviyesi nedir?

Edebiyat zorlayabilir evet. Ama eğer sayısalcıysanız Türkçe gramer kolay gelecektir.

Hocam bence oyun pek oynamayın derslere odaklanın. Ben de oyun oynadım boş geçirdim zamanlarımı. En sonunda adı sanı bilinmeyen bir üniversiteye düştük. 🥲
Dersimide çalıştığım için kalan vaktimi oyunlarla geçiriyordum 10 da

Hocam nasıl ders çalışmam gerekiyor?
Her gün eve gelince tekrar ve işlediğim konunun soru çözümlerini yapıyorum.
Ondan sonra oyun falan oynuyorum. Sizce hatalı mıyım yoksa aynen devam mı?
Reis bak ben ne olacak günde 2-3 saat oyundan derdim. Emin ol çok şey oluyor. 114k yaptım ben. O 2-3 saatin 1 saatini derse ayırsam 2 yılda neler olurdu sen düşün. AYT konularının fende yarısını bilmeden girdim sınava. TYT de ahım şahım değildi. Matematiğim iyi olmasa bitmiştim ben.
Dediğin gibi eve gelince dinlen biraz dersleri tekrar et not aldıysan temizleyip başka bir deftere al. İleride formüller ve konu anlatımı lazım olacak. Sonra atıyorum trigonometride cos ve sin işlediniz. Tan ve cot'u bitirmeyi beklemeden kitaptan bitir o kısımları. Ben çalışmazdım 90+x ve 270+x'in değişim yaptığını sözlüde öğrendim. Çünkü dersi de dinlemezdim evde de çalışmazdım. Bu dediklerim korkutmasın o sözlüden sonra adam gibi çalıştım 1+1 gibi oldu kafamda.

Reis bak ben ne olacak günde 2-3 saat oyundan derdim. Emin ol çok şey oluyor. 114k yaptım ben. O 2-3 saatin 1 saatini derse ayırsam 2 yılda neler olurdu sen düşün. AYT konularının fende yarısını bilmeden girdim sınava. TYT de ahım şahım değildi. Matematiğim iyi olmasa bitmiştim ben.
Dediğin gibi eve gelince dinlen biraz dersleri tekrar et not aldıysan temizleyip başka bir deftere al. İleride formüller ve konu anlatımı lazım olacak. Sonra atıyorum trigonometride cos ve sin işlediniz. Tan ve cot'u bitirmeyi beklemeden kitaptan bitir o kısımları. Ben çalışmazdım 90+x ve 270+x'in değişim yaptığını sözlüde öğrendim. Çünkü dersi de dinlemezdim evde de çalışmazdım. Bu dediklerim korkutmasın o sözlüden sonra adam gibi çalıştım 1+1 gibi oldu kafamda.
Hocam bilmediğimden soruyorum tyt puanı ayt yi etkiler mi

Hocam bilmediğimden soruyorum tyt puanı ayt yi etkiler mi
Reis YKS İçin puan değil sıralama önemli. Ama evet tyt ayt birbirlerini etkiler. Arkadaşım tyt'de 45k yaptı ayt kötü olduğu için 70k civarı oldu. Yani aynı tyt'yi yapan biri ayt'yi daha iyi yaptıysa onun önünde oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı