11. sınıfta 10. sınıf konularını bilmemek

MEHMETly

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar ,ben 2-3 senedir bir şey yapmıyorum. Hiç ders çalışmıyorum, şansa bala geçtim sınıfı hep ama artık çeki düzen vermenin zamanı geldi. Şu an 11. sinif dil bölümü öğrencisiyim. Hedefim yazılımcı olmak. Sayısal seçmememin sebebi sınıfı geçememekten korkmam ve de matematik 9 sınıf konularını bile doğru düzgün bilmeyişim. Şu an berbat gibi bir durumdayım. Gelecek kaygısı falan zaten tavan. Sizden yardım istiyorum. Ne yapmam lazım? Fizik falan da sıfır. Aklımda 9. sinif konu anlatımlarını teker teker öğrenip sonra 10, sonra da 11. sinif geçmek geliyor ama bilmiyorum işte ne yapacağımı. Taktik verin lütfen. YouTube ders anlatım kanalı falan önerin, gerekirse oynatma listesi falan atın. Gerçekten çok zor durumdayım. Artık ders çalışmam lazım, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz 11'in başlarında fark etmen iyi olmuş önünde çok uzun bir süre var. Bu süreyi evden vakit kaybetmeden değerlendirdiğini varsayarsak daha verim alacaksın. Ertelemeden başlaman gerekiyor sadece.

Eğer tamamen temelden başlayacağım derseniz rehber matematik bebek adımlarıyla serilerine bakabilirsizin.
Ayrıyeten lise için tonguç pek güzel anlatmasa bile kitaplarında bulunan konu anlatımları gayet sade ve öz kullanılabilir. Eğer konuyu anlamıyorsanız tekrar tekrar izleyin videoları.

Hepinize teşekkür ederim şu an rehber matematik trigonometri bebek adımları izlemeye
başladım şu an büyük bir hevesle çalışıyorum umarım böyle devam eder.
Keşke shiba alsaydım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı