Lugh Tuatha De Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar 11. Sınıfım, 1. dönem ortalama 70, ikinci dönem 53 ve 4 zayıfım var. 2. Dönem 3 yaparım yine de korkuyorum, sınıfta kalır mıyım acaba?
Arkadaşlar 11. Sınıfım, 1. dönem ortalama 70, ikinci dönem 53 ve 4 zayıfım var. 2. Dönem 3 yaparım yine de korkuyorum, sınıfta kalır mıyım acaba?
KS KS Lugh Tuatha De Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #11 3mlr uslu dedi: 3 dersten kalırsan sorumlu olarak geçersin fakat 4 dersten kalırsan vay haline. Sınıfta kalırsın. Genişletmek için tıkla... Bu bildiğim kadarıyla 9. sınıflar için geçerli bizde 50 üstü ortalama olunca 4 zayıfın çok önemi kalmıyor. Artı 0 Eksi
3mlr uslu dedi: 3 dersten kalırsan sorumlu olarak geçersin fakat 4 dersten kalırsan vay haline. Sınıfta kalırsın. Genişletmek için tıkla... Bu bildiğim kadarıyla 9. sınıflar için geçerli bizde 50 üstü ortalama olunca 4 zayıfın çok önemi kalmıyor.
Exoro Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #12 Hayır kalmazsınız 2 donemın toplamı 2'ye bölündügünde 50 ve üzeri gösteriyorsa kalmazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Lugh Tuatha De Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #13 Exoro dedi: Hayır kalmazsınız 2 donemın toplamı 2'ye bölündügünde 50 ve üzeri gösteriyorsa kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum ama 4 zayıf olunca kalıyorsun diyenler var o kafamı karıştırıyor. Şu 4 zayıf olayı 9. Sınıflar için galiba arkadaşlar. Son düzenleme: 24 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Exoro dedi: Hayır kalmazsınız 2 donemın toplamı 2'ye bölündügünde 50 ve üzeri gösteriyorsa kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum ama 4 zayıf olunca kalıyorsun diyenler var o kafamı karıştırıyor. Şu 4 zayıf olayı 9. Sınıflar için galiba arkadaşlar.
Exoro Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #14 Lugh Tuatha De dedi: Bende öyle biliyorum ama 4 zayıf olunca kalıyorsun diyenler var o kafamı karıştırıyor. Şu 4 zayıf olayı 9. sınıflar için galiba arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Evet 9. sınıflar icin her sene kademelı olarak olacak sızın ıcın bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Lugh Tuatha De dedi: Bende öyle biliyorum ama 4 zayıf olunca kalıyorsun diyenler var o kafamı karıştırıyor. Şu 4 zayıf olayı 9. sınıflar için galiba arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Evet 9. sınıflar icin her sene kademelı olarak olacak sızın ıcın bir sıkıntı yok.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Mayıs 2024 #15 Kalmayacaksınız. İçiniz rahat olsun. Yeni sistem size işlemiyor. 9'lar ile diğerleri farklı. Artı 0 Eksi
KS KS Lugh Tuatha De Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #16 Teru dedi: Kalmayacaksınız. İçiniz rahat olsun. Yeni sistem size işlemiyor. 9'lar ile diğerleri farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim içim içimi yiyordu kaç gündür, ilk dönem belge alıp kalsaydım zoruma giderdi 11. sınıfım üstelik. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Kalmayacaksınız. İçiniz rahat olsun. Yeni sistem size işlemiyor. 9'lar ile diğerleri farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim içim içimi yiyordu kaç gündür, ilk dönem belge alıp kalsaydım zoruma giderdi 11. sınıfım üstelik.