9. sınıfta 4 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

furkannsens

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhabalar, meslek lisesinde okuyorum. 9. sınıfım, toplam 4 zayıfım var. 3 dersi meslek dersi, meslek derslerinin sınav notları 60-75 arası fakat performans notlarına girilen G'ler yüzünden o derslerden kalıyorum. diğer ders ise matematik, genel ortalama 55, bu 4 ders dışında hiçbir dersten kalmıyorum, edebiyat ortalaması 63, eğer 2.sınavlara girmez isem sınıfta kalır mıyım?

Son düzenleme:
Merhabalar, meslek lisesinde okuyorum. 9. sınıfım, toplam 4 zayıfım var. 3 dersi meslek dersi, meslek derslerinin 60-75 arası fakat performans notlarına girilen G'ler yüzünden o derslerden kalıyorum. Diğer ders ise matematik, genel ortalama 55, bu 4 ders dışında hiçbir dersten kalmıyorum, edebiyat ortalaması 63, eğer 2.sınavlara girmez isem sınıfta kalır mıyım?

Ortalaman 50'nin üstünde kalmazsın.

Merhabalar, meslek lisesinde okuyorum. 9. sınıfım, toplam 4 zayıfım var. 3 dersi meslek dersi, meslek derslerinin 60-75 arası fakat performans notlarına girilen G'ler yüzünden o derslerden kalıyorum. diğer ders ise matematik, genel ortalama 55, bu 4 ders dışında hiçbir dersten kalmıyorum, edebiyat ortalaması 63, eğer 2.sınavlara girmez isem sınıfta kalır mıyım?
Meslek derslerinden dolayı sınıfta kalabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı