9. sınıfta 4 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Ama kaldığım derslerdeki hocalarından mı puan isteyeyim yoksa müdür yardımcısından mı? Çünkü fizik ve edebiyattan, ortalamam 8 yükselse geçebilirim. Bir tanesinden geçeyim yeter.
Kaldığın derslerin hocalarından puan iste tabii ki, müdür yardımcısının yapabileceği bir şey yok.

Hepinize merhaba, 9.sınıfta okuyorum 1.ve 2.dönem toplam 4 zayıfım var. Hocalardan not istedim, ama sistem kapandı dediler. Başka bir hoca ile konuştum, ortalama ile geçersin dedi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Sistemin kapalı olması imkansız bizim hocalardan daha sınav notunu bile girmeyenler var

Hepinize merhaba, 9.sınıfta okuyorum 1.ve 2.dönem toplam 4 zayıfım var. Hocalardan not istedim, ama sistem kapandı dediler. Başka bir hoca ile konuştum, ortalama ile geçersin dedi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu biraz eski fakat hocalarınız size yalan söylemiş. Sistem okulun kapanacağı hafta salı veya çarşamba akşamı kapanıyor (babam da öğretmen).

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu biraz eski fakat hocalarınız size yalan söylemiş. Sistem okulun kapanacağı hafta salı veya çarşamba akşamı kapanıyor (babam da öğretmen).
Kanka okul acilicak 16 güne

Kapanmış ya da kapanmamış, fark etmez. Sadece soruyorum.
Ne fark ederki? 2 ay geçti okul açılacak.

Kapanmış ya da kapanmamış, fark etmez. Sadece soruyorum.
Merhaba size birsey sorabilirmiyim acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı