11. sınıfta matematik temeli nasıl atılmalı?

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
Sayısal seçtim. Yaparım diye düşünüyorum çünkü artık bir şeyler başarmak istiyorum. Nasıl geliştirebilirim bu matematık temelımı okul varken?

Eksik olduğunuz kısımları belirleyip YouTube'dan videosunu izleyin, sonra soru çözeceksiniz seviyenize göre.

Sayısal seçtim. Yaparım diye düşünüyorum çünkü artık bir şeyler başarmak istiyorum. Nasıl geliştirebilirim bu matematık temelımı okul varken?

Hocamın dediği gibi TYT mata bak aynı anda okulla beraber AYT yide ilerlet zaten ilk konunuz 11 de sanırım fonksiyonlardı, TYT bitireceğim diye AYT aksatma devamında okulla anlata anlaya AYT konularını bitir. İmkan varsa iyi bir hocadan özel dersin kattığı faydayı başka bir yerden bulamazsın.

O zaman 4 saat çalış 1 aya kalmadan bitir. Sana 12 saat çalış falan demedim 1.5 2 aylığına günde 1 2 saatini de ayıramıyorsan seninle işimiz var.

Ayırırım tabii ki hocam. Sadece nasıl yapabilirim diye sordum🙂

YouTube'da çok çok kaliteli ders veren hocalardan çalış. Örnek olarak Eyüp B, Mert hoca vb verilebilir.

10 günlük matematik temel kampı işe yararmı

Temeli atana kadar 11. sınıfın konularını nasıl halledeceğim?
Temelim yok diye okulu ihmal etme önerim hocanız ne kadar kötü olsada okulda hocanızı dikkatle dinleyin.

Ayırırım tabii ki hocam. Sadece nasıl yapabilirim diye sordum🙂

10 günlük matematik temel kampı işe yararmı

Hocam 10 günde falan bitmez bu kampları boş verin. Siz güzel bir test kitabı alın, bir yandan video izleyin konu çalışın, arta kalan vakitte de günün tekrarını yaparsınız böylece 11. sınıfı da kaçırmamış olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı