11. Sınıfta Nakil Olmak

1Gülhan1

Kilopat
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
1.432
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
11.sınıf Öğrencisiyim. Şu anki okula bu sezon başı nakil geldim. Yani 9-10'u başka lise 11.sınıfı da şu anki okulda okuyordum. Babamın işinden sebep şimdi tekrar okul değiştiriyorum. 5-6 aylıkta olsa gene arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzülüyorum. Nakil bugün onaylandı ve farklı şehirde yeni okula başlayacağım. İçimde böyle bir sıkkınlık var. Değişik bir halim var. Hüzünlüyüm yani. Kelimeler ile ifade edemiyorum. Yazmak iyi geldiği için buraya yazayım hem de belki sizin söyleyecekleriniz bir nebze rahatlatır diye düşündüm. Ne yapmalıyım? Daha doğrusu nasıl düşünmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene okul degisikligi sizin icin pek kritik degil sinav acisindan, konular telafi edilir. Sosyal acidan zaten 1 yil sonra yollarin ayrilacak. Ha simdi ha sonra fazla fark etmez. Iyi olan iliskiler de uzaktan devam eder. Seneye boyle bir degisim butun universite sinavina hazirlik safhasini kotu etkiler. Iyi ki bu yil tayin cikmis.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı