11. sınıfta özelden devlete geçilebilir mi?

ErDweaq

Hectopat
Arkadaşlar ben şu an bulunduğum özel okula 1 sene gittim sadece 10.sınıfta memnun olmadım ve sözleşme yapmıştık sözleşmeden geri dönülmüyor diye bildiğim için sadece 10.sınıfta gittim. 11.sınıfa geçmeden önce anneme bu okuldan memnun olmadığımı söyledim fakat beni dinlemedi o kendi bildiğini yapıp beni yine oraya yazdırdı ama ben istemedim, şimdi okula bir gün kaldı ve o okula hiç gitmek istemiyorum. Sözleşme yapmışlar 20 Haziran gibi bu sözleşmenin benim başka bir okula geçmemde sıkıntı yaratır mı ve para ödemeye devam eder miyiz?
Bir şey daha soracağım bildiğim kadarıyla 10.sınıftan sonra nakiller kapanıyor ama pek fazla bilmediğim için size de sorayım özelden devlete geçebilme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşme bittikten sonra geçebilirsin. Sözleşmenin tam detayını bilmediğim için yorum yapamıyorum da sözleşmede ne yazıyorsa o. Cayma bedeli olabilir.

Sözleşmede ne yazdığını bilemiyorum maalesef, sözleşmeye bağlı.

Sözleşme imzalanır ve okulda durur. Öğrenciye ya da velisine verilmiyor. Kayıt sildirmek istediğinizi belirtince cayma bedelini çıkartırlar genelde eğer öyle bir şeye imza attıysanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı