12.000 TL sistem önerisi

Bütçe
12k
İkinci ele yönelmelisin bu bütçede.
Direkt ikinci el hazır kasa mı yoksa parça parça mı?

Bu bütçeye şu an RX6600 sistem kaldı mı bilmiyorum hocam belki kampanyalarda falan yakalanabilir ( çok düşük ihtimal) ama tavsiyem 2.el bir RX6600 kasa toplamanız veya almanız yönünde. Sıfır almanız zor.

Lütfen bilmediğiniz sistemleri arkadaşa önermeyin. Sizin önerdiğiniz RX550 olan sistemden daha güçlü bir sistem önermiş arkadaş. Tamam o önerilen de yetersiz ancak sizin önerdikleriniz de arkadaşın isteklerini hiçbir şekilde karşılamayacak sistemler.
İkinci ellere bir bakayım o zaman.Teşekkür ederim.

Direkt ikinci el hazır kasa mı yoksa parça parça mı?

Araştırıp düzgün parçalar bulabilirim dersen daha ucuza daha iyi ve tam isteyeceğin şekilde bir sistem toplayabilirsin ama pek anlamıyorum dersen direkt hazır kasalara bakabilirsin. Önceliğin RX6600 ekran kartına sahip ve işlemcisi de AMD ise Ryzen 5 5500-R5 5600 vb olsun. 8 GB RAM çok problem olmaz yükseltilebilir ileride. PSU kaliteli bir marka olsun adı duyulmamış veya dandik Frisby gibi markaların PSU'larını önermem. Ama dediğim gibi parçalardan anlıyorsanız daha F/P bir sistem toplayabilirsiniz. Çünkü hazır kasa alırken her parçası istediğim olsun diyemiyorsunuz maalesef.

Bu bütçeye şu an RX6600 sistem kaldı mı bilmiyorum hocam belki kampanyalarda falan yakalanabilir ( çok düşük ihtimal) ama tavsiyem 2.el bir RX6600 kasa toplamanız veya almanız yönünde. Sıfır almanız zor.

Lütfen bilmediğiniz sistemleri arkadaşa önermeyin. Sizin önerdiğiniz RX550 olan sistemden daha güçlü bir sistem önermiş arkadaş. Tamam o önerilen de yetersiz ancak sizin önerdikleriniz de arkadaşın isteklerini hiçbir şekilde karşılamayacak sistemler.
hocam sonradan rx580 önerdim farkındaysanız arkadaşın önerdiği sitemde ekran kartı bile yok ayrıyeten kesinlikle bunu alı diğer sistemleri almayın demiyorum zaten kimse birşey demeseydi 2.eli önerecektim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı