nesensörnebensöylüm
Hectopat
Merhaba 12.000TL bütçem var. İlk defa 3B yazıcı alacağım. Bütçeme uygun bir yazıcı önerebilir misiniz?
![]()
3D Yazıcı - 3 Boyutlu Yazıcı Fiyatları ve Modelleri - n11
3D Yazıcı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı 3D Yazıcı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Elegoo Neptune 4 Pro 3d Yazıcı
Elegoo Neptune 4 Pro 3d Yazıcı ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
![]()
Elegoo Neptune 3 Plus 3D Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri
Elegoo Neptune 3 Plus 3D Yazıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Creality yazıcılarını kağıt üzerinde iyi olmasına rağmen rezalet kalite kontrolleri yüzünden önermiyorum.
Ben Kobra Plus derdim. Filament olarak, PLA ise tinyLab, Robo90, ABG (Bunlar kendi siteleri, N11 gibi yerlerden daha ucuza geliyorsa orada alabilirsiniz.). Porima önermiyorum, kalitesi orta ancak fiyatı pahalı.Neptune 4 Pro ile Kobra Plus 3D arasında kaldım. Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz? Bir de filament için bir maraka önerebilir misiniz?
Kobra plus demenizin sebebi ne ? Neptune 4 Pro yazma hızı gibi birkaç konuda daha iyi gözüküyor kağıt üstünde.
Ender 3 V3 SE vs ELEGOO Neptune 4
2 tane yazıcı arasında kaldım. Bu işe ilk defa başlıyorum ve basit şeyler dışında hiçbir şey hakkında bilgim yok. 1. Ender 3 V3 SE 2. ELEGOO Neptune 4 Hobi olarak yapmak istiyorum. Bu 2 yazıcı arasında seçim yapmak istiyorum. Seçimi yaptıktan sonra almak istediklerim şunlar: Kenarda köşede...www.technopat.net
3D yazıcı önerisi
Üstatlar merhaba. Hobi maksatlı 3D yazıcı almayı düşünüyorum. Bu tarz onlarca konu var fakat hangisine girsem kafam karışıyor. Herkes makine öneriyor okuduğum konuların çoğunda @Siyah Martı ismini görüyorum hocam sakıncası yoksa fikrinizi almak isterim forumda ki arkadaşlara çok yardımcı...www.technopat.net
7-9 bin TL'ye hangi 3D yazıcı alınmalı?
Şu ana kadar ttb kullanıyordum. Bir sürü sorun çıkardı ve beni usandırdı. Bana sürekli sorun çıkarmayacak biraz daha kullanıcı dostu bir 3D yazıcı lazım. FDM tipi yazıcı alacağım. Ender 3 S1 ve V3 SE düşünüyorum. Bunlar arasında ne gibi farklar var? Sizce hangisini almalı veya bu fiyat bandında...www.technopat.net
Yukarıdaki konulara baktın mı?
Dolar bazlı fiyatlar güncelleniyor, bekledikçe cebinden daha fazla çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.