12,000 TL'ye RTX 3060 alınır mı?

• Konuyu başlatan Yaban
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 4.830
Eğer birazcık beklerseniz Sinerji bilgisayarda Gigabyte aourus Elite 10.000 TL civarı bir fiyata düşüyor çoğu zaman, isterseniz bekleyip onu alabilirsiniz.

ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR​

AMD düşünmüyorum hocam ayrıca max 12 bütçem
AMD düşünmeme sebebinizi öğrenebilir miyim hocam? Hiç yoktan 6800 XT bulursunuz.

3070'ler o fiyatlara düşmeye başlamışken çok yanlış bir karar olur.
3070 ler 8 GB hocam, bu yetersiz kalacak mutlaka

Eğer birazcık beklerseniz Sinerji bilgisayarda Gigabyte aourus Elite 10.000 TL civarı bir fiyata düşüyor çoğu zaman, isterseniz bekleyip onu alabilirsiniz.

Bilmiyorum hocam

3070 ler 8 GB hocam, bu yetersiz kalacak mutlaka
3060 VRAM olarak yüksek gözükse de tamamen pazarlama amaçlı yapılmış bir şey. Yüksek VRAM'li ekran kartları daha performanslı denemez, yanlış bir çıkarım olur.

3070 8GB - 3060 12GB kıyasla daha uzun süre idare edecek bir ekran kartı. Takıldığınız nokta gereksiz.

Tabii ki alınmaz. Her oyunu Ultra'da oynamak istiyorsan neden AMD - NVIDIA diye ayrım yapıyorsun ki? 6900XT al geç. 3060'ın zibilyon katı performans alırsın. Yok illa NVIDIA alacağım diyorsan da bekle biraz 3070-3080 indirimi kovala. Ray Tracing senin için yüksek FPS'ten daha önemli değilse NVIDIA almanın hiçbir manası yok.

3060 VRAM olarak yüksek gözükse de tamamen pazarlama amaçlı yapılmış bir şey. Yüksek VRAM'li ekran kartları daha performanslı denemez, yanlış bir çıkarım olur.

3070 8GB - 3060 12GB kıyasla daha uzun süre idare edecek bir ekran kartı. Takıldığınız nokta gereksiz.

Hocam AMD almak kumar gibi, evet daha iyi performans alırsınız, ama belki son AMD ekran kartı almanız olabilir.
Kumarı 2 yıl önce bıraktım hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı