12,5 yaşında 161 boy normal mi?

Yaşım 13 diyebilirim, 1,61 boy var benden uzun çok kişi var sınıfta; acaba boyum uzun mu? Yoksa kısa mı? (yaşıma göre)
Hocam böyle konuları gerçekten artık troll olduğunu düşünmeye başladım internete 13 yaş için ideal boy oranları yada kiloya göre boy oranı yazsanız zaten bir sürü sitede çıkıyor burada niye konu açma gereği duydunuz anlamadım.

Hocam böyle konuları gerçekten artık troll olduğunu düşünmeye başladım internete 13 yaş için ideal boy oranları ya da kiloya göre boy oranı yazsanız zaten bir sürü sitede çıkıyor burada niye konu açma gereği duydunuz anlamadım.

Neden herkes böyle diyor anlamadım? Özgür bir sitedeyiz, zaten troll olsa moderatörler onaylamazdı konuyu.

Yaşım 13 diyebilirim, 1,61 boy var benden uzun çok kişi var sınıfta; acaba boyum uzun mu? Yoksa kısa mı? (yaşıma göre)

Boyunuz şu an da normal fakat boy mevzusu hızlı şarj gibi. Düzenli olarak eşit miktarda uzamıyor, bir anda uzaya dabilirsin bir anda boy uzaman duradabilir. Ben 6. sınıfa giderken ailem, benim çok küçük kalacağımı vs söylüyorlarmış şu an 11.sınıfım boyum 181

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı