12,5 yaşında 161 boy normal mi?

Neden herkes böyle diyor anlamadım? Özgür bir sitedeyiz, zaten troll olsa moderatörler onaylamazdı konuyu.
Bu tarz konuları son zamanlarda gördüğüm için troll olduğunu düşünmeye başladım evet özgür bir sitedeyiz ancak bunu internette bir kaç cümle yazarak bile bulabilirsiniz. Moderatör nereden bilsin bu konunun troll olup olmadığını belkide gerçekten doğruyu söylüyorsunuz ben kesin troll demiyorum sadece ideal boy oranlarını Googleye 13 yaş ideal boy oranları yazsanız çıkar.
 
Bu tarz konuları son zamanlarda gördüğüm için troll olduğunu düşünmeye başladım evet özgür bir sitedeyiz ancak bunu internette birkaç cümle yazarak bile bulabilirsiniz. Moderatör nereden bilsin bu konunun troll olup olmadığını belki de gerçekten doğruyu söylüyorsunuz ben kesin troll demiyorum sadece ideal boy oranlarını Google'a 13 yaş ideal boy oranları yazsanız çıkar.

1000 bilsende 1 bilene danış.
 
Bu boy işlerine çok takılmamak lazım. Kimi zaman ne yaparsanız yapın iş genetikte bitiyor. 23 yaşında birisi olarak boyum 1.71 cm. Gayet de sağlığım yerinde ve mutluyum çok şükür. Yine tabii ki elinizden geleni yapın ama olmazsa üzülmeyin 🙂
 
Annenin boyu + babanın boyu / 2 erkekseniz +13, kadınsanız -13 tabi bu yaklaşık bir değer veriyor. Ama +-10'da kayma payı var.
Not: Hesaplamayı santimetre üzerinden yapmalısınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı