12 ayda TYT-AYT biter mi?

YKS de başarmak istiyorsan eğer harbi oturup çalışman gerekiyor eğer çalışamayacaksan ve gerçekten YKS ile gitmek istiyorsan mezuna bırakmayı düşünebilirsin 6 saat pek zor bir şey değil kimse sana hepsini bir anda çalış demiyor günü 3'e böl sabah erken kalk çok rahat 8 saat bile çalışırsın ders çalışmayı işkence değil eğlence haline getir ve yapamadığın dersi atlama.

O zaman hiç dert etmesin konu sahibi bence. 12 ayda rahat rahat olacak bir net.

Hocam AYT dediğiniz ben sayısaldan baktım ve onun açısından konuşuyorum çünkü bildiğim kadarıyla en çok sayısaldan alıyorlar gerçekten zor AYT sayısal için TYT sayısal temelinizin ve problem çözme yeteneğinizin iyi olması lazım 35 net için 20 matematik falan yapmanız gerekiyor 20 matematik de TYT temeliniz yoksa zor.

YKS de başarmak istiyorsan eğer harbi oturup çalışman gerekiyor eğer çalışamayacaksan ve gerçekten YKS ile gitmek istiyorsan mezuna bırakmayı düşünebilirsin 6 saat pek zor bir şey değil kimse sana hepsini bir anda çalış demiyor günü 3'e böl sabah erken kalk çok rahat 8 saat bile çalışırsın ders çalışmayı işkence değil eğlence haline getir ve yapamadığın dersi atlama.

Tamam kanka teşekkür ederim fakat gelecek sene staj var onu nasıl halledebilirim?

Hocam AYT dediğiniz ben sayısaldan baktım ve onun açısından konuşuyorum çünkü bildiğim kadarıyla en çok sayısaldan alıyorlar gerçekten zor AYT sayısal için TYT sayısal temelinizin ve problem çözme yeteneğinizin iyi olması lazım 35 net için 20 matematik falan yapmanız gerekiyor 20 matematik de TYT temeliniz yoksa zor.
Hocam dediğiniz gibi temel önemli fakat 12 ayda bu o kadar da zor bir iş değil.

Tamam kanka teşekkür ederim fakat gelecek sene staj var onu nasıl halledebilirim?
Eğer HHO da kararlıysan açığa geçmenin yollarını ara derim.

Staj işleri nasıl yürüyor bilmiyorum kaç saat çalışıyorsunuz vs. anladığım kadarıyla ders çalışma disiplinine sahip değilsin ya harbi boynunu büküp stajdan arta kala vakitlerde yapacaksın ya da bu seneyi es geçip diğer sene hazırlanacaksın.

Teşekkür ederim hocam azıcık ta olsa rahatladım :)
Rahat ol reis. Vaktin çok fakat bir program yap ve en kısa sürede başlamaya bak.

Staj işleri nasıl yürüyor bilmiyorum kaç saat çalışıyorsunuz vs. anladığım kadarıyla ders çalışma disiplinine sahip değilsin ya harbi boynunu büküp stajdan arta kala vakitlerde yapacaksın ya da bu seneyi es geçip diğer sene hazırlanacaksın.
2 gün okul 3 gün stajda geçiyor. Arkadaşlarımdan biliyorum.

Hocam dediğiniz gibi temel önemli fakat 12 ayda bu o kadar da zor bir iş değil.

Eğer HHO da kararlıysan açığa geçmenin yollarını ara derim.

Hocam 12 ay uzun gibi gelebilir ama günün 24 saati konu sahibine ait değil şu an kendine ayıracağı vakit ne kadar bilemiyorum. Eğer 24 saat size ait ise 12 ayda düzgün bir çalışma temposu ile çok rahat halledersiniz hatta üstüne çıkarsınız.

Ders anlamında hiçbir şey ciddi anlamda hiçbir şey bilmiyorum diyorsan günlük 6 saat ders çalışman gerekli ek olarak problem ve paragraf da bakmalısın her gün. Problem ve paragrafı dahil etme 6 saate.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı