2014'te 14 yapıyordum Mcsg'de. Vay be!
12-13 CPS makrosuzsa iyidir.
HyPixel de cps sınırı 13 diye biliyorum.12-13 CPS bazense 10 CPS (makrosuz) basıyorum. Bazı sunucularda CPS sınırı var bilen varsa kaç CPS söylesin.
MCSG sunucuydu hocam.Hocam SonOyuncu'da hala Survival Games var kapanmamış demek ki.
Mcsg sunucuydu hocam.
Home
Home of the Minecraft Survival Games (MCSG®), UHC Worlds, Battlegrounds and many other fun gametypesmcgamer.net
Valla ben de şaşırdım inanın.Kesin böyle olmuştur bu konuşmaDüz click ile uçurduğum adam bile makro diyor, anneme küfür ediyor. Drag ile dövdüğünüz adam üzgünüm mü diyecek?
İlk önce anneme sövdü sonra üzgünüm dedi deseydiniz inanırdım zaten, böyle çocuklar var gerçektenValla ben de şaşırdım inanın.
Şunu eklemekte fayda var hocam, adam sonradan beni tekrar arkadaş ekleyerek dedi ''Üzgünüm.'' diye. Anneme sövmedi değil.
Mesaj gereksiz yere uzamasın diye yazmadım, biraz utandım.İlk önce anneme sövdü sonra üzgünüm dedi deseydiniz inanırdım zaten, böyle çocuklar var gerçektenAnneye sövmeyi görev edinmiş, sonra özür diliyorlar.
evet yaa çok güzel zamandı eskiden oynardımÇok güzeldi be gerçekten. 2012-2014 yılları Minecraft'ın altın çağıydı.
1.5.2 sonra 1.6.4 sonra 1.7.2 gibi üç mükemmel sürüm çıkardı bu oyun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.