GTA 4 hikayesi iyi mi?

GTA serisinde en iyi hikaye sahip oyundur hocam net fizikleri çok iyi 2008 oyuna göre güzel grafikler tabii belki kötü gelir ama grafik modu kurabilirsin hem havayida acıyor güzel oluyor.

Hikaye olarak en iyi, en gerçek GTA oyunudur. Herkesin tabii kendi fikridir fakat hangi GTA oyununda bu kadar gerçekçi bir hikaye gördünüz? GTA V hikayesi zaten uçuk, gram gerçekçilik yok. Tüm GTA oyunları içinde benim bağ kurabildiğim tek ana karakterdir niko. Atmosferine karanlık diyenler olmuş fakat anlattığı dönemi çok iyi yansıtmış. Araba sürme olayı zor ama GTA V'den çok daha gerçekçi.

+1 hocam.

GTA San Andreas daha iyi bence.

Fov gtam çocukluğum oyunu ama hikaye fizik bakımından GTA 4

GTA oyunları hiçbir zaman iyi bir hikâye vaat etmedi ki bu oyun öyle iyi bir hikâyeye sahip olsun. Ha bana kalırsa GTA 5'in en fazla çocuk eğlendirecek kıytırık hikâyesinden daha iyidir ama GTA 4'ün de diğerlerine nazaran daha ciddi olmak haricinde öyle iyi bir hikayesi yok.

Gta oyunların hiçbir zaman güzel hikayesi olmadı. Zaten gtalar hikayelerinde Amerikayı eleştirirler. Gtaların genellikle açık dünyası ve görev dizaynı ile öne çıkar bunu en iyi yapan Gta 5 (San andreas ile kafa kafayalar ) olduğu için en iyisi kabul edilir. Eğer Gta sa’nın gereksiz uzatmaları olay örgüsünün karışmasına sebep olmasaydı en iyi hikaye sahip gta olabilirdi. Fakat 4’ün hikayesi daha ciddi klasik gta hikayesidir. Eğer ciddi hikayeleri seviyorsan tatmin eder. Ama oynanış görev dizaynı felan çok kötü sadece 1 kere biterebildiğim tek gta(3. Oyununu 2 defa bitirdim)

Hikaye fikri ve ana konusu iyi ama geri kalan işleyişi çok kötü. Evet dönemine göre oynanışı iyi ama şu an kanser. Nişan almak, karakter kontrolleri ve birbirinin aynısı görevler. Niko'nun düz bir adam olması ve oyunun gerçekçi görevlere sahip olması çok iyi ama bu oyun en fazla 50 görevlik bir oyun. 90 görev + yan görevler koymuşlar. Ciddiyet hakim olsa da bazı yerlerde gereksiz bir karanlık, boğucu bir hava var. Ama arada havası ve oynanışı güzel gelmiyor değil.
Kaliteli bir oyun. New York'ta geçmesi ayrı bir hava katmış. Alternatif bir oyun olmuş.

Günümüzde bu oyunu hiç bitirmediyseniz biraz sabredip bitirebilirsiniz sonra da açık dünyada dolaşırsınız. Şehir içi detayları falan iyi.

Ben bu oyunu henüz bitirmedim. Oynasam da yavaş yavaş görevlerini yapıyorum. Birkaç kez inceledim, hikayesinin oynanış videolarını da izledim. Yani hakimim oyuna. Ama oyun beni bitirmeye çokta sevk etmiyor. Araba sür adam öldür. Günümüz için mekanikleri rahat değil ama.

Rockstar hikayeyi iyi işlemeye GTA 5 ile başladı. Mesela RDR2'de ağır ve ciddiyetin hakim olduğu bir oyun ama öyle işlemişler ki oyun oynattırıyor kendini. GTA 5'i 2 kez bitirdim gerçekten seyir zevki yüksek görevler vardı. Saçma ve gereksiz görevler ve yan görevlerde vardı ama her GTA oyununda var kabul edelim. Oynanışı ve mekanikleri de çok daha oturaklıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı