GTA 4 hikayesi iyi mi?

Bir ara almıştım kütüphanede hala duruyor ama canımda istemiyor. Hikayesi sıkıyor mu yoksa güzel mi gidiyor? Oynamamı önerir misiniz?
İyi, yani GTA IV bitirdim ama GTA V daha bitiremedim, kısaca zevk meselesi.

Hikaye olarak en iyi GTA oyunu. 1 sene falan olmuştur tüm oyunları en baştan oynayıp bitireli. GTA 5 bitirdikten sonra daha önce hiçbir GTA oyununun hikayesini baştan sonra oynamadığımı farkettim ve ilk olarak Vice City'den başlayıp hepsini bitirdim. GTA 3'ü oynayamadım çünkü yama gerekiyordu ve ben bir türlü düzgünce yama kurup oyunu düzeltemedim. Hikaye olarak en iyi GTA oyunudur bana göre çünkü uçuk kaçık ve gerçek dışı olmak yerine daha fazla hikaye odaklı ve allah aşkına sonunda saçma sapan yan görevlerden uzak bir GTA oyunu.

Normal hikayeyi oynamadım ben havası bezdirdi. Diğer iki karakterleri oynamıştım ikisi de gayet güzeldi.

Hikaye olarak en iyi, en gerçek GTA oyunudur. Herkesin tabii kendi fikridir fakat hangi GTA oyununda bu kadar gerçekçi bir hikaye gördünüz? GTA V hikayesi zaten uçuk, gram gerçekçilik yok. Tüm GTA oyunları içinde benim bağ kurabildiğim tek ana karakterdir Niko. Atmosferine karanlık diyenler olmuş fakat anlattığı dönemi çok iyi yansıtmış. Araba sürme olayı zor ama GTA V’den çok daha gerçekçi.

Bir ara almıştım kütüphanede hala duruyor ama canımda istemiyor. Hikayesi sıkıyor mu yoksa güzel mi gidiyor? Oynamamı önerir misiniz?

Hikaye bakımından en iyi GTA oyunu. Bazı modlar kurup 60FPS oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı