12 Mbps interneti 4 kişi kullanmak

meola147

Kilopat
2134235.JPG

4 kişi (Benle beraber 4 kişi) modemi kullandığımızda League Of Legends veya Counter Strike Global Offensive gibi oyunlarda ortalama 400-500 ping alıyorum. Bazen 10 pinge bile düştüğü oluyor. Küçük bir şehirde yaşıyorum sizce İnternet değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız değeriniz bana göre tek kişi için bile yetersizdir. Sadece oyun olarak bakmayın Video izleyen filan olur.
Eğer alt yapınız 35-50 Mbps hızları destekliyorsa kesinlikle değiştirin. Netspeed, Millenicom, Türknet vb. firmalara bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
16 Mbps hız değerleriyle evdeki 2 bilgisayar aktif kullanılırken birimiz oyuna girdiğinde bile aynı sorunu yaşıyorduk. Telefonları wi-fi ye bağlamak falan kavga sebebi oluyordu hatta bu yüzden :) 35 Mbps olan pakete geçtiğimden beri her 2 bilgisayarda da aktif şekilde oyun oynanıyor fakat ping değerleri gayet normal. Telefonlar wi-fi'den çıkmıyor bile. İnternet servis sağlayıcınla bir görüş maksimum hangi hızı alabiliyormuşsun öğren ona göre bir pakete geç. Bu değerlerle bırak oyun oynamayı internette film izlemek bile işkence olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı