12.sınıfta MF'den TM'ye geçilir mi?

Aynen öyle. Yıllardır üniversite tecrübeme dayanarak söylüyorum. Önemli olan çevren, bağlantıların ve en önemlisi yırtık olmak. Üniversite için şu sıralama olmadı şu oldu da ne yapacağım şimdi falan triplerine hiç gerek yok. Dediğim gibi hangi üniversiteye, hangi bölüme gidersen git önemli olan senin orada aklını nasıl kullanacağın. Derslerde Full oturup robot gibi eve gidip gelirsen geleceğinden bir şey bekleme.

Hocam peki sayısal devam ederek tmden 400 puan yapabilir miyim?

Hocam peki sayısal devam ederek tmden 400 puan yapabilir miyim?
İstediğin sürece neden olmasın. Dediğimiz gibi Coğrafya zor bir ders değil, çoğunlukla okuduğunu anlama oluyor. Hiç çalışmasan bile 3/5 yaparsın.

İstediğin sürece neden olmasın. Dediğimiz gibi coğrafya zor bir ders değil, çoğunlukla okuduğunu anlama oluyor. Hiç çalışmasan bile 3/5 yaparsın.

İlk dönem fizikten kaldım bu dönem geçmeye çalışacağım eğer geçemezsem sorumlu kalırsam seneyede tm ye geçersen tm sınıfindada fizik sorumluluk sınavı olur muyum? Bu konu hakkında bilginiz var mı?

İlk dönem fizikten kaldım bu dönem geçmeye çalışacağım eğer geçemezsem sorumlu kalırsam seneyede tm ye geçersen tm sınıfindada fizik sorumluluk sınavı olur muyum? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Bu konu hakkında bilgim yok.

Kısaca herkesin fikri şu galiba sayısal devam edip derslerin tümüne çalışırsam istediğim bölümden tercih yapabilirim ve zaten edebiyat ve tarih gördüğüm için zorlanmam coğrafya kısa bir çalışmayla yapılabilir ve sayısal okuyarak tmden 400 puan yapmam fazla zor olmaz. Doğru mu anlamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı