12. Sınıfta sayısaldan dile gecmek mantıklı mı?

HSNTX70

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bu sene 12 olacağım ama aklımda kararsızlık var. Sizlerden yardım almak istiyorum. 11. sınıfta bilgisayar mühendisliği için sayısal seçmiştim fakat F, K, B dersleri beni çok zorladı. Lise hayatım boyunca her yerde İngilizce ile iç içeydim. 9'un yazında yurt dışına falan da gitmiştim. Seviyemin B1 ve B2 arası olduğunu biliyorum. Sizce 12. sınıfta dil seçmek mantıklı mı? 1 sene içinde seviyemi yükseltebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla haftada 10 saat dil dersi oluyor dil okuyanların ve incigine cincigina kadar iniyorlar. Yani seviyem C1 desen bile sorunlar yaşayabilirsin. Tabi bu benim okulumdaydi, senin okulunda hocanın tutumu nasıldır bilmiyorum. 12'den geçtiğinde kitabın sonundan başlarsın direkt. Son sene fazla ders işleyeceklerini sanmıyorum.

Arkadaşlar merhaba, bu sene 12 olacağım ama aklımda kararsızlık var. Sizlerden yardım almak istiyorum. 11. sınıfta bilgisayar mühendisliği için sayısal seçmiştim fakat F, K, b dersleri beni çok zorladı. Lise hayatım boyunca her yerde İngilizce ile iç içeydim. 9'un yazında yurt dışına falan da gitmiştim. Seviyemin B1 ve B2 arası olduğunu biliyorum. Sizce 12. sınıfta dil seçmek mantıklı mı? 1 sene içinde seviyemi yükseltebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Anlattıklarınıza göre mantıklı hocam. Bir arkadaşımda aynı sizin gibiydi yani anlattıklarınız gibiydi dile geçti sınavda bayağı iyi yaptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı