- Makaleler
- 3
12 yaşındaki çocuğa bu paraları vermezler. 50 lira falan anca. O da tanıdık olması lazım herhalde.Kendisi istiyor.
Dostum günlük 120 150tl arası günlüğe gidebilirsin tarlalara.
12 yaşındaki çocuğa bu paraları vermezler. 50 lira falan anca. O da tanıdık olması lazım herhalde.Kendisi istiyor.
Dostum günlük 120 150tl arası günlüğe gidebilirsin tarlalara.
Ben 13 14 ten beri yapıyorum, ve adam akıllı çalışırsan veriyorlar.12 yaşındaki çocuğa bu paraları vermezler. 50 lira falan anca. O da tanıdık olması lazım herhalde.
Kesin olmaz bu. Sen birisine denk gelirsin, çalıştırır. Başkası uğraşmaz. Ama denenebilir.Ben 13 14 ten beri yapıyorum, ve adam akıllı çalışırsan veriyorlar.
Çocukların çalıştırılması kesinlikle yasaktır.
Yaşın 15 16 olduğunda çalış kardeşim.Şimdi yaşından dolayı güçlü değilsindir ama 15 yaşında filan olduğunda düğün salonlarına sor.Ben 15 yaşındayken garsonluk yapıyodum düğün salonlarında.Tam gün çalışırsan 80 tl civarı alırsın günlük.Yanlız zor iştir.12 yaşındayım önümüzdeki yaz nerede çalışabilirim? Paraya ihtiyacım var, belki ileride 240 mm soğutucu alırım o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.