12 yaşında PC meraklısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline fare, klavye alan yazmaya başlıyor. Sonra ben bunu biliyorum, ben şunu biliyorum, ben aşırı zekiyim, ben PC'den çok iyi anlarım. Bunlar tamamen 5 yaş grubunun yapacağı şeyler. Görüyoruz öyle diyenleri... "Akıl yaşta değil baştadır." deyip "nokta"yı koyuyorum. "Mayınkraft açtım, ben PC'den çok iyi anlıyorum."...
 
Erkan bence çok haklı. Şimdi sana PC ile ilgili bi soru sorsam tıkanır kalırsın.
 
Hayır, böyle küçük düşürücü bir harekete hiç gerek yok. Önemli olan sahip olduğun bilgiyle böyle konu açıp hava atmak, insanlara bir şeyleri belirtmek olmamalı. Bunlar tamamen küçük yaşlardaki çocuklardaki "Bak bizim arabamız var!" gibi...
 
Kesinlikle bilgimle övünmüyorum, sadece yaşıma şaşıranlar var bende bununla ilgili hikayemi yazdım. Yanlış anlaşılmasın lütfen.
 
En kötü şeylerden biri de bildiğini sanmak bu hayatta. Özellikle de içinde bulunduğumuz bilgisayar ve genel anlamda teknoloji sektöründe bu tip insanlar oldukça fazla. Bir konuda çok bilgili olduğunu sanmak, gelişimini yavaşlatır. Hiç kimse her konuda tam tamına bilgili olamaz. Sürekli olarak kendini geliştirmeye çalış, her zaman öğrenmeye açık olmalısın. Yazdıklarında çok fazla yaşını ön planda tutuyorsun fakat bu diğer teknolojiyi takip etmeyen, ilgi duymayan insanların sana çok iyisin tarzı söylemleriyle alakalı. Ama sonuçta bir özgüvenin var ve bunu yazılım sektörüne atılarak devam ettirebilirsin.
 
Ben bilgisayara geçmeden önce uzun yıllar sürecek olan bir konsol tecrübem oldu. Atari ve devamın da Playstation 1 ile teknolojiyi tecrübe ettim. Bilgisayarı ilk aldığımda sanırım 11/12 yaşlarındaydım. İkna etmem uzun sürmüştü diyebilirim... :ıslık:
 
Ben de 12 yaşındayım. Profiline 33 yaş yazıyor ama o babamın yaşı :) Sosyal'de çoğu kardeşime de yardımcı olduğumu düşünüyorum.
 
Ben 12 yaşında herkesten farklı olarak tek bir şey yaptım. O da saç uzatmak. sırtıma kadar geliyordu saçlarım.
 
Gerçekten -yaşına göre de olsa- çok şey bildiğini düşünmen ne kadar kötü.(n)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı