12 yaşında PC meraklısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de o zamanlarda c++ öğrenme hevesi gelmişti içime, o gün bu gündür programlama öğreniyorum ve hala daha iyi olamadım. Tavsiyem, senden daha iyi bilenlerle takıl, eğerki bilmeyenlerle takılırsan, ne kadar bilip bilmediğini Anlaman zor olur.

Yanlış anlama ama artık bu pc toplama, format atma, her hangi bir problemi çözme gibi işleri herkes yapıyor, kendini ön plana çıkarman zor olacaktır. Eğer ki resim yeteneğin var ise grafik tasarım falan öğren, sayısal zekam iyi diyorsan programlama falan öğren veya donanım konusunda ilerle ama gerçekten ilerle, mesela mantık kapıları, transistör gibi elektronik bilgileri öğren, arduino gibi cihazlar la donanım bilgini ilerletebileceğini düşünüyorum.
 
Bende suanda C#, Web Design gibi dersleri yapıyorum şuan tabi internetten yardım alarak. Ortalıkta '' Ben format atıyorum, PC' den çok iyi anlarım'' gibisinden doldu. Kendimi programlama dillerine daha çok ilgi tutmaya çalışıyorum.

Tabi seninde böyle olman gerekiyor.
 
Neden sallayalım ki? Aynada ne gördün?

@Neşeli Enginar, o lehim olayını hiç sorma, bende kopan, lehimlemem gereken yerleri ince bi demiri tüpte ısıtıp öyle yapardım.:D Tabi daha sonra lehim makinası almıştım.


"Herkes" Kelimesi için pardon. Tamam benim hatam kusura bakmayın.
"Bazıları" Biraz sallamış olacaktı :D
 
Yaşına göre fazla bilgi sahibi değilsin. Zaten bilgi çağındayız 9 yaşındaki çocuk bile heveslenirse Visual basic'ten C++'a kadar herşeyi öğrenebilir. Hiçbir zaman da fazla bilgi sahibiyim deme. Bu olduğun yerde kalmanı sağlar. Ne güzel meraklısın işte. Devam et.
 
Yav çoğu kişi böyle konularda, ben bunu yaptım, ben şunu başardım diyor ama, açtığımız konuların çoğunda az kişi yardım ediyor - ki, o kısmın çoğunluğu yönetici üyeler. :rolleyes:
Mesela Windows 8.1 RTM'i kuramadım yardım istedim, belli başlı kişiler yardım etti sonra, @Murat5038 hocam sağolsun yardım eli uzattı da bitirebildim.:confused:
Evet, beceremedim ve yardım istedim ama yönetici üyeler hariç az kişi yardıma geldi:(
Sizin için veya belli bir kişi için demiyorum ama, lütfen bildiğiniz şeyleri başkalarıyla da paylaşın.
Bugün siz yardım edersiniz, yarın başkası size yardım eder.(y):);)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yaşındayken internet kafeden internet simgesini flasha atıp evdeki bilgisayarda internete girmeye çalıştım. :)

Yanı 7 yaşındayken şuanda çok büyük değilim 14 yaşımdayım.
 
Bazı çocukların anneleri, babaları her gece yatmadan önce masal okur onlara. Ben babamla lehim yapardık her gece (8-9 yaşlarımda). Aslında elektronikten başladım bu işe. Daha sonra Bilgisayara merak sardım. Küçükken bilgisayarların parçalarını değiştirirdim. Şimdi Elektroniğe olan ilgim azalmış, bilgisayara olan ilgim artmış durumda.
 
Cpt. Price 9 yaşındaki bir çocuk lehim yapamaz sadece nasıl yapıldığını izler. Ancak elektronikle bu kadar erken tanışmanız çok iyi bir babaya sahip olduğunuzu gösterir. Tebrik ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı