Ayazu
Hectopat
EA 140K yapmak gözünü korkutmasın, adam akıllı çalışarak yapabilirsin.
TYT
Türkçe: 28 net
Sosyal: 11 net
Mat: 17,5 net
Fen B.: 4,5 net
Toplam: 61 net
AYT
Edebiyat: 9,5 net
Tarih: 3 net
Coğrafya: 3 net
Mat: 18 net
Toplam: 33,5 net
(2024'e göre)
Sadece matematik ve türkçe dersine ağırlık versen bile bu netlerle 140 bine girebiliyorsun. Bana kalırsa tüm derslerle aynı anda uğraşmak yerine sana kolay gelen derslere ağırlık vererek yapabildiğini görüp motivasyon da kazanırsın.
Mesela TYT matematikteki fonksiyon gibi AYT'de de kullanmanı gerektirecek konulara yoğunluk verip TYT yaparken AYT'ye de güzel bir temel atmış olursun. Ayrıca çalışırken de ders çalışabilirsin, muhtemelen üniversitede de yapman gerekecek zaten.
TYT kimya çalışmak istersen, Kimya Adası basitçe çok güzel anlatıyor.
Mert Hoca, AYT - TYT matematik için 15-20 net yapmak isteyen biri için de gayet yeterli ve anlaşılabilir olur.
Bence Bıyıklı Matematik ile 10 günde temel atmayı bitirdikten sonra Mert Hoca'ya başlayabilirsin.
Türkçe paragraf için de Hız Yayınlarını bitirdikten sonra 0 Risk çözebilirsin.
Zaten B2 İngilizcen varsa, Türkçe netlerin fena değildir diye tahmin ediyorum.
TYT
Türkçe: 28 net
Sosyal: 11 net
Mat: 17,5 net
Fen B.: 4,5 net
Toplam: 61 net
AYT
Edebiyat: 9,5 net
Tarih: 3 net
Coğrafya: 3 net
Mat: 18 net
Toplam: 33,5 net
(2024'e göre)
Sadece matematik ve türkçe dersine ağırlık versen bile bu netlerle 140 bine girebiliyorsun. Bana kalırsa tüm derslerle aynı anda uğraşmak yerine sana kolay gelen derslere ağırlık vererek yapabildiğini görüp motivasyon da kazanırsın.
Mesela TYT matematikteki fonksiyon gibi AYT'de de kullanmanı gerektirecek konulara yoğunluk verip TYT yaparken AYT'ye de güzel bir temel atmış olursun. Ayrıca çalışırken de ders çalışabilirsin, muhtemelen üniversitede de yapman gerekecek zaten.
TYT kimya çalışmak istersen, Kimya Adası basitçe çok güzel anlatıyor.
Mert Hoca, AYT - TYT matematik için 15-20 net yapmak isteyen biri için de gayet yeterli ve anlaşılabilir olur.
Bence Bıyıklı Matematik ile 10 günde temel atmayı bitirdikten sonra Mert Hoca'ya başlayabilirsin.
Türkçe paragraf için de Hız Yayınlarını bitirdikten sonra 0 Risk çözebilirsin.
Zaten B2 İngilizcen varsa, Türkçe netlerin fena değildir diye tahmin ediyorum.